دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با آنا پاسخ داد؛

«روز بدون کیف» دانش‌آموزان چگونه اجرا می‌شود؟

«روز بدون کیف» دانش‌آموزان چگونه اجرا می‌شود؟
علی فرهادی درباره روز بدون کیف دانش‌آموزان گفت: طرح یک روز بدون کیف، ممکن است در مدرسه نباشد؛ بلکه سینما و موزه رفتن، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان دفاع مقدس باشد.
کد خبر : 899511

علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تصویب نظام‌نامه تربیتی مدارس سمپاد با بیان اینکه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس ستاد تعلیم و تربیت شورا نگاه بسیار ویژه‌ای به آموزش و پرورش دارند، اظهار کرد: سالی که گذشت یک سال نمونه در تعامل شورا و ستاد تعلیم و تربیت کشور بود، حدود ۱۰ مصوبه سنگین در ۱۴۰۲ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی از جمله آیین‌نامه سمپاد، اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان، ساماندهی کتب کمک آموزشی دانش‌آموزان و مصوبه اختصاص هیئت جذب دانشگاه فرهنگیان و.. داشته‌ایم.

تقویت توانمندی اجتماعی و مهارت فنی دانش‌آموزان

وی درباره طرح تکلیف دانش‌‌آموزی گفت: دو بخش درباره فعالیت‌های غیر رسمی دانش‌آموزان در مدرسه وجود دارد که یکی حین تدریس است و معتقدیم که در بحث تربیت و مهارت‌های تربیتی نمی‌توان بقیه معلمان را کنار گذاشت، بلکه باید دبیران شیمی، ریاضی و ... را درگیر تربیت کنیم. معلمان باید بخشی از زمان خود را به تقویت توانمندی‌های اجتماعی و مهارت‌های فنی دانش‌آموزان اختصاص دهند.

در طرح یک‌روز بدون کیف چه می‌گذرد؟

فرهادی ادامه داد: در یک روز بدون کیف این بحث را داریم که دانش‌آموزان یعنی قریب به ۱۷ میلیون نفر حداقل سالی یکبار اردو بروند، این طرح ممکن است یک روز بدون کیف در مدرسه نباشد، بلکه سینما و موزه رفتن، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان دفاع مقدس و... باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب