روایت روایتگری دانش آموزان از پیشرفت های انقلاب اسلامی در نمایشگاه مدرسه انقلاب
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، این روزها دانشآموزان عضو اتحادیه در مدارس خود نمایشگاههای مدرسه انقلاب را دایر کردند و با ایجاد غرفههایی که با خلاقیت خودساختهاند؛ ضمن گرامیداشت دهه فجر، به تبیین عقبماندگیهای ایران در زمان پهلوی و دستاوردهای ایران اسلامی در عصر جمهوری اسلامی میپردازند.
ساجده حسنزاده خوش دانشآموز متوسطه دوم مدرسه نمونه نرجس یکی از همین دانشآموزان است.
حسنزاده با بیان اینکه جلسه توجیهی مدارس انقلاب را قبل از امتحانات نوبت اول یعنی اواخر آذر برای دانشآموزان دهم و یازدهم برگزار کردیم؛ گفت: ما قالب کلی نمایشگاه را هم برای آنها توضیح دادیم؛ از بچههای سال قبل دانشآموزانی که در سال گذشته در نمایشگاه انقلاب فعال بودند به دانشآموزان پایه دهمی که بهتازگی به مدرسه ما آمدند در مورد مدرسه انقلاب توضیح دادند.
وی با اشاره به اینکه بعد از امتحانات نوبت اول بلافاصله و از ۲۵ دی کار مدرسه انقلاب را شروع کردیم؛ گفت: غرفهها را بین دانشآموزان تقسیم کردیم. همراه غرفههای از پیش اعلام شده توسط مسئولان اتحادیه؛ غرفههای دیگری را هم با خلاقیت خودمان ابداع کردیم؛ برای مثال در کنار غرفه امروز ایران، غرفه ایران قوی را برپا میکنیم.
حسنزاده گفت: ۱۲ غرفه کار کردیم روایت دانشآموزان هم خیلی خوب بود گروهبندی شده بودند و دانشآموزان هر گروه مستقلاً کار خود را انجام میدادند.
این دانشآموز با ابراز خوشحالی از دیدار دبیر کل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان از نمایشگاه مدرسه انقلاب مدرسه خود؛ گفت: واقعاً از حضور آقای تاریخی خوشحال شدیم.
حسنزاده با بیان اینکه دانشآموزان بهخوبی به روایتگری و اداره غرفههای خود مسلط بودند؛ گفت: همان روزهای اول نمایشگاه همکلاسیهای خود را به نمایشگاه آوردند تا دوستانشان از غرفهها بازدید کنند. برای بیشتر دانش آموزان غرفه افول قدرت آمریکا جالب بود.
این دانشآموز فعال عضو انجمن اسلامی گفت: دانشآموزان عضو اتحادیه بهخوبی به موضوعات مسلط هستند و به سؤالات دانشآموزان و ابهاماتی که دارند؛ بهخوبی تاکنون پاسخ دادند.
همچنین علایی مسئول انجمن اسلامی هنرستان شهید چمران یزد هم در خصوص چگونگی آمادگی برای برپایی این نمایشگاه گفت: دانشآموزان از دهم بهمن کار راهاندازی نمایشگاه مدرسه انقلاب را آغاز کردند؛ در روزهای آمادهسازی نمایشگاه حتی تا پاسی از شب بچهها تلاش میکردند پای کار باشند تا ۱۴ بهمن بهطورکلی نمایشگاه آغاز به کار کرد و تمامی غرفهها آماده شد بود.
وی با بیان اینکه با اتحادیه استان ارتباط برقرار کردیم و سعی کردیم تجهیزاتی که میتوانیم از آنها بگیریم؛ گفت: با همدلی و خلاقیت توانستیم غرفههای جدید و ابداعات خوبی را داشته باشیم تا با ابتکار عمل از غرفههای تکراری و هرساله جلوگیری کنیم.
علایی با تأکید بر اینکه غرفههایی که فقط از پوستر و عکس استفاده میشود برای دانشآموزان غرفههای جذابی نیست؛ گفت: وقتی دانشآموزان خودشان با ابتکار عمل غرفههایی را طراحی و روایتگری آن را اجرا کنند غرفههای جذابی خواهیم داشت.
به نظر این دانشآموز یزدی آموزنده بودن، جذاب بودن، غیر تکراری بودن و تقلیدی نبودن از ویژگیهای یک نمایشگاه موفق مدرسه انقلاب است.
او با بیان اینکه تلاش کردیم راویانی انتخاب کنیم که فن بیان خیلی خوبی داشته باشند؛ گفت: دانشآموزانی که از غرفهها بازدید میکردند تا پایان وقت و تا هر زمان که اجازه داده میشد؛ در فضای مدرسه انقلاب میماندند؛ این موضوع نشان داد غرفههای نمایشگاه برای آنها جذاب بوده است.
علایی با تأکید بر استقبال پرشور دانشآموزان از نمایشگاه مدرسه انقلاب گفت: امسال در مدرسه خودمان هفت غرفه برپا کرده بودیم که سه غرفه به دیروز امروز فردا اختصاصیافته بود. غرفه دیروز به چاپید شاه اختصاص داشت و به چپاول کشور در دوران پهلوی میپرداخت. در غرفه امروز دستاوردهای انقلاب را نشان دادیم و در غرفه فردا هم به افول و انزوای آمریکا پرداختیم.
این دانشآموز یزدی با اشاره به اینکه یک غرفه اختیاری را تحت عنوان فرزندان حاج قاسم یا مرد میدان طراحی کرده بودیم؛ گفت: در این غرفه زندگی و وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی برای دانشآموزان روایتگری و تشریح شد. غرفه دیگری را هم به افسران جنگ نرم و جنگ سایبری اختصاص داده بودیم که دانشآموزان بسیار از آن استقبال کردند.
او از حال و هوای نمایشگاهشان هم برایمان گفت و افزود: دانشآموزان در میان روایتگریها، چالشهای خوبی را هم مطرح کردند که خوشبختانه راویان ما با تسلط توانستند موضوع را برای دانشآموزان تبیین کنند و به شبهاتشان پاسخ دهند.
علایی که دانشآموز پایه یازدهم بود به تجربه خوب نمایشگاههای مدرسه انقلاب امسال هم برای دانشآموزان عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی و هم برای دانشآموزان بازدیدکننده از این نمایشگاه اشاره کرد.
انتهای پیام/