باهنر: جبهه پایداری به سرعت در حال نرم شدن است/ مجلس خبرگان نباید دست یک طیف باشد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین که بعد از ظهر امروز - دوشنبه - در نشست خبری در محل این تشکل سیاسی اصولگرا سخن میگفت، در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا که از وی پرسید «شما اگر جای علی مطهری بودید و چنین برخوردی با شما در شهری شده بود، چه برخوردی میکردید؟» گفت: من عاقلم و حرفهایی نمیزنم که چنین برخوردهایی با من بشود.
وی تأکید کرد: انسان عاقل حرفی نمیزند که چنین برخوردی با او بشود.
آقای مطهری در اظهارنظر، منفعت خود و خانواده خود را در نظر بگیرد
باهنر درباره اتفاق اخیر شیراز و حمله به علی مطهری اظهار کرد: اصولا مقوله قانونشکنی را قبول ندارم و با اعمال قانون توسط افرادی به غیر از ضابطین حاکمیت موافق نیستم. ولی بعضا خود آقای مطهری هم حرفهایی میزنند که بستر این واکنشها را فراهم میکنند و بهتر است که آقای مطهری حرفهایی بزنند که برای خودشان و خانوادهشان منفعت داشته باشد.
ناطق نوری بیتردید یک ظرفیت بزرک اصولگرایی است
وی در ادامه این نشست درباره ناطق نوری و جایگاه او در جریان اصولگرایی گفت: آقای ناطق یک ظرفیت خوب و بزرگ در عالم سیاست است و اینکه بعضیها تردید میکنند که اگر بیاید جزو کدام طیف است، باید گفت که ایشان یک ظرفیت بزرگ اصولگرایی است و توقع داریم و درخواست میکنیم که وارد فعالیت سیاسی شوند و از ایشان میخواهیم بدون شرط وارد شوند و تنها چالشی که با ایشان داریم این است که ایشان باید احساس تکلیف کنند.
تردید دارم که آقای یونسی چنین منظوری را داشته باشد که بعضا مخاطبان برداشت کردهاند
باهنر در ادامه درباره اظهارات یونسی، مشاور و دستیار ویژه رئیس جمهوری گفت: به همه کسانی که تریبون دارند و حرف آنها انعکاس پیدا میکند، توصیه میشود که مراقب حرفهایی که میزنند و واژگانی که به کار میبرند، باشند؛ چراکه بعضا ممکن است از روی بیتوجهی واژههایی را به کار بگیرند که انعکاس خوبی نداشته باشد. درباره اظهارات آقای یونسی هم میگویند که ترجمه دقیقی نداشته است و من هم تردید دارم با همین برداشتی که مخاطبین از حرف ایشان داشتهاند منظور خود را ادا کرده باشند.
از ابتدا تاکنون قصد صدور انقلاب با قدرت نظامی را نداشتهایم
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: در هر صورت امروز بزرگترین و محوریترین مقوله در دنیا بحث ایرانهراسی است و هر لفظی که به این آتش بیفزاید ظلم در حق نظام است؛ اما بحث این است که از زمان امام (ره) تا الان ایران قصد صدور انقلاب با قدرت نظامی را نداشته است. ما به تمامیت ارضی همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی احترام میگذاریم.
از اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات دعوت میکنیم ولی نظام برای همه شرط گذاشته است
وی در ادامه صحبتهای خود درباره فعالیتهای اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس گفت: ما از حضور اصلاحطلبان در انتخابات هم استقبال و هم از آنها دعوت میکنیم؛ اما برای حضور در انتخابات برای همه شرایطی از جمله التزام به قانون اساسی و قوانین موضوعه و نیز قبول داشتن روند انتخابات وجود دارد ما میگوییم که نظام برای همه شرط گذاشته است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد ائتلاف اصولگرایان معتدل با اصلاحطلبان تصریح کرد: من معنی این ائتلاف را نمیفهمم چرا که باید در انتخابات یک رقابتی باشد.
باهنر در ادامه با اشاره به انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی گفت: میدان رقابت در سال آینده ممکن است به چند شکل باشد در یک صورت ممکن است دو قطبی که اصولگراها و اصلاحطلبان در مقابل هم قرار گیرند و یا سه قطبی با حضور این دو طیف و اعتدالیون باشد، یا اینکه از هر دو طیف اصولگرا و اصلاحطلب، افراطیون و اعتدالیون حاضر شوند که چهار قطبی میشود.
لاریجانی و ناطق نه میتوانند در طیف اصلاحات قرار گیرند نه اصولگراها با آنها رقابت میکنند
وی همچنین افزود: دکتر لاریجانی هم مثل آقای ناطق ظرفیت بزرگی برای اصولگرایی هستند که نه میتوانند در طیف اصلاحطلبان قرار گیرند و نه اینکه اصولگراها بخواهند با ایشان رقابت کنند.
لاریجانی تأکید کرد: رقابت درون تشکیلاتی بین اصولگراها طبیعی است اما در نهایت باید به لیست واحدی رسید.
ما و پایداریها، رقیبی مشترک به نام اصلاحطلبان داریم
وی همچنین درباره جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری در جریان اصولگرایی است و ما به عنوان جبهه پیروان خط امام و رهبری با آنها بعضا اختلاف مواضع داریم که با گفتوگو حل میشود؛ اما اعتقاد داریم که جبهه پایداری به سرعت در حال نرم شدن است و ما با آنها رقیب مشترک داریم که اصلاحطلبان نام دارند و احتمال ائتلاف جامع اصولگرایی وجود دارد.
جلسهای با وزیر کشور خواهیم داشت که تذکرات حراستی را بدهند
باهنر در ادامه درباره سخنان وزیر کشور مبنی بر ورود پول کثیف به انتخابات گفت: وزیر کشور حرفهایی زدند که بعدا حرفهای خود را اصلاح کردند و سخنان ایشان از نوع تذکر حراستی است؛ اول اینگونه برداشت شده بود که ایشان اطلاعاتی دارند مبنی بر اینکه در گذشته پول کثیف وارد عرصه انتخابات شده است، اما در آینده حتما جلسهای با ایشان خواهیم داشت که در این مورد تذکرات حراستی را بدهند.
مجلس خبرگان نباید دست یک طیف باشد
وی در ادامه درباره انتخابات مجلس خبرگان و انتخاب آیت الله یزدی به عنوان رئیس این مجلس اظهار کرد: در رابطه با مجلس خبرگان علاقه دارم فضای سیاسی کشور تغییر کند چرا که نمیتوان گفت مجلس خبرگان در دست یک طیف است، خبرگان فراتر از طیف است مجلس و انتخابات خبرگان رهبری جایگاه رفیعی دارد و فراتر از مسائل سیاسی است اما به هر حال در انتخابات ریاست این مجلس اتفاق خوبی افتاد.
وقتی درباره احمدینژاد حرف میزنیم باید مشخص کنیم کدام احمدینژاد مد نظر است
باهنر در نشست خبری امروز خود در مورد احمدینژاد گفت: وقتی در مورد احمدینژاد حرف میزنیم باید معلوم کنیم که کدام احمدینژاد مورد نظر است؛ آیا احمدینژاد سال ۸۴ یا سال ۹۲؟
وی تأکید کرد که جبهه پایداری به عنوان یک شخصیت حقوقی با احمدینژاد تفاوت دارد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: در سال ۸۴ ما جزو حامیان احمدینژاد نبودیم و کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری آقای لاریجانی بود که بنده هم رئیس ستاد ایشان بودم؛ اما لازم است که بگویم فتنه و انحراف هر دو خط قرمز ما هستند. ولی نمیتوانیم بگوییم که همه کسانی که در دولت نهم و دهم بودند جزو حلقه انحراف بودند.
وی تصریح کرد: در جبهه پیروان هم بعضا انتقاداتی به آقای احمدینژاد وارد میشد؛ مثلا زمانی که او ۱۰ روز خانهنشین بود در مقابلش موضع گرفتند.
در ابتدا، ما پایداریها را تندرو میدانستیم و آنها هم ما را اصولگرا نمیدانستند
باهنر افزود: ما هم بعضا به مواضع پایداریها نقدهایی داریم. ما در اوایل تأسیسشان آنها را تندرو میدانستیم و آنها هم ما را اصولگرا نمیدانستند.
وی در ادامه درباره برخورد نمایندگان مجلس با مطهری در زمان نطق او در صحن علنی گفت: اگر انتقادات در مجلس به برخورد فیزیکی برسد آن سقوط اخلاقی است؛ البته بنده خودم دیدم که آقای مطهری چند مشت و لگد به دیگران زد.
انتهای پیام/