دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مهم‌ترین شاخصه‌های انتخابات چیست؟

مهم‌ترین شاخصه‌های انتخابات چیست؟
نماینده دفتر نظارت شورای نگهبان در آذربایجان غربی چهار عنصر سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت را مهم‌ترین شاخصه‌های انتخابات عنوان کرد.
کد خبر : 891326

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست معرفت افزایی انتخابات و تثبیت اقتدار ملی ویژه استادان هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی به‌عنوان نخستین نشست از سلسله جلسات با موضوع انتخابات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام میرابوالقاسم موسوی نماینده دفتر نظارت شورای نگهبان در آذربایجان غربی در این نشست اظهارکرد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ابتدای سال، محور‌های اصلی انتخابات را برای مردم و به‌ویژه مسئولان انتخابات ترسیم کردند.

وی چهار عنصر سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت را مهم‌ترین شاخصه‌های انتخابات برشمرد و افزود: سه عامل اول یعنی سلامت، امنیت و رقابت، مقدمات یک مشارکت سازنده از سوی مردم را فراهم می‌آورد به همین دلیل همه تلاش مسئولان انتخابات سعی در تأمین همین سه امر است.

نماینده دفتر نظارت شورای نگهبان در آذربایجان غربی حضور سلایق مختلف در شکل‌گیری یک رقابت سالم در حریم قانون را حائز اهمیت دانست و بیان کرد: نظارت بر انتخابات در همه دنیا وجود دارد و در کشور هم نهادی برای تفسیر قانون اساسی به نام شورای نگهبان از بطن قانون تشکیل شده، مصوبات مجلس را بر اساس شرع و قانون مورد بررسی و تصویب قرار می‌دهد و درباره برگزاری انتخابات سالم نیز نظارت می‌کند.

موسوی ادامه داد: به‌طور کلی نگاه مردم به هرم جامعه نخبگانی است و دانشگاهیان نقش عمده‌ای در مناسبات مختلف در کشور دارند؛ بنابراین دانشگاهیان و تحصیل‌کردگان سهم عمده‌ای در جلب مشارکت مردم برای حضور در انتخابات دارند.حضور همه شایستگان و نخبگان کشور در فرآیند انتخابات فرصت مغتنمی است. نخبگان نباید به سرنوشت کشور بی‌تفاوت باشند و در معرفی افراد اصلح برای ورود به مجلس، نقش‌آفرینی کنند.

انتخابات آگاهانه عاملی مهم در شکست توطئه‌های دشمن است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز انتخابات پرشور و آگاهانه را عاملی مهم در شکست توطئه‌های دشمن عنوان کرد و گفت: در راستای عمل به تکلیف خودمان و منویات مقام معظم رهبری، زمینه حضور پرشور و آگاهانه مردم در پای صندوق‌های رأی را فراهم آوریم.

محمدرضا ولیلو با بیان اینکه تبیین اهمیت انتخابات برای مردم از رسالت‌های دانشگاهیان است، مطرح کرد: نقش تأثیرگذار دانشگاه و دانشگاهیان در انتخاب درست و زمینه‌سازی حضور هرچه بیشتر مردم در انتخابات باید بیش‌ازپیش مورد توجه باشد. استادان دانشگاه به‌عنوان فرهیختگان جامعه باید زمینه حضور مردم در انتخابات را فراهم کنند. تشکل‌های دانشجویی و اساتید باید در صف مقدم زمینه‌سازی مشارکت مردم در انتخابات باشند و امیدواریم امسال مردم با اتحاد و همدلی، انتخابات پرشور و با نشاطی را رقم زنند.

مسیر پیشرفت کشور در عرصه‌های گوناگون با انتخاب اصلح هموار می‌شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز بیان کرد: فرصت انتخاب و حضور در انتخابات یکی از نعمت‌های بزرگ انقلاب اسلامی است که باید آن را ارج نهیم و با انتخاب نفرات اصلح، کاردان، متعهد و متخصص راه پیشرفت کشور در عرصه‌های گوناگون را هموارتر سازیم.

حجت‌الاسلام سجاد بیگی با اشاره بر اینکه مجلس در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و محور مهم قانون‌گذاری و تصمیم‌گیری‌ها محسوب می‌شود، تبیین کرد: انتظار می‌رود استادان و دانشگاهیان طبق توصیه‌های مقام معظم رهبری، مأموریت ملی و انقلابی خود را در تبیین اهمیت انتخابات برای برگزاری باشکوه آن انجام دهد.

وی با اشاره بر اینکه امسال دو انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را در پیش داریم ادامه داد: انتخابات فقط رقابت سیاسی بین افراد و جریان‌ها نیست؛ بلکه سرنوشت یک مملکت را رقم می‌زند، بنابراین همه باید نسبت به حضور در پای صندوق‌های رأی حساس باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب