ارتباط دیابت نوع 2 با مصرف گوشت قرمز چیست؟
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از از ساینس دایرکت، در مطالعهای که اخیراً در مجله تغذیه بالینی آمریکا (AJCN) منتشر شده است، محققان به رابطه بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 اشاره کردهاند.
کنسرسیوم توصیههای تغذیهای آمریکا (NutriRECS) که در سال 2019 راهاندازی شد، برای پایان دادن به بحث پیرامون مصرف گوشت قرمز و تأثیر بالقوه آن بر پیامدهای متابولیک قلبی طرحی علمی ارائه داد، اما بحث و جدلها ادامه یافت و کیفیت شواهد همچنان محل بحث است.
یافتههای این مطالعه ارتباط قوی بین مصرف گوشت قرمز و دیابت نوع 2 را نشان میدهد و محققان همچنین کاهش خطر احتمالی را در صورت جایگزینی گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی مانند آجیل و حبوبات بررسی کردند. علاوه بر این، تجزیهوتحلیلها نشان داد که افزایش مصرف پروتئین در طول دوره پیگیری، ریسک دیابت نوع 2 را بالا میبرد، که نشاندهنده رابطه میزان مصرف و پاسخ است.
این مطالعه به مقالات علمی حاضر کمک قابل توجهی میکند، اما بعید است که به طور قطعی به این بحث پایان دهد. محققان نیاز دارند در آینده و در مناطق مختلف جغرافیایی مطالعات بیشتری انجام دهند تا ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت نوع 2، با در نظر گرفتن تغییرات در عادات غذایی و ساختار بدن افراد بررسی شود.
انتهای پیام/