دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 آذر 1402 - 12:32

مقام نظامی آمریکا: اوکراین احتمالاً تا تابستان شکست خواهد خورد

مقام نظامی آمریکا: اوکراین احتمالاً تا تابستان شکست خواهد خورد
مقام‌های اروپایی و آمریکایی ارزیابی کرده‌اند که تداوم بن‌بست کنگره برای کمک به اوکراین به فاجعه‌ای برای کی‌یف در ماههای آینده تبدیل خواهد شد.
کد خبر : 885255

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک مقام ارشد نظامی امریکا در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان  با تشریح وضغیت اوکراین در نبزد با روسیه ، گفت: «هیچ تضمینی در خصوص موفقیت در کنار ما وجود ندارد اما قطعاً آن‌ها بدون ما شکست خواهند خورد».

در همین حال درست در شرایطی که بسته کمک نظامی به اوکراین همچنان در کنگره ایالات متحده آمریکا متوقف شده است، چندین تن از مقام‌های آمریکایی و اروپایی تأکید کردند که توقف این کمک‌ها، تأثیر تضعیف‌کننده‌ای بر دفاع اوکراین خواهد داشت و در ادامه چشم‌انداز بلندمدت شکست در جنگ را برای این کشور اروپایی متصور شدند.

یکی از دیپلمات‌های اروپایی در خصوص تأثیر کاهش کمک‌های نظامی بر ضدحملات کی‌یف در شرق و جنوب اوکراین گفت: «اگر به دنبال تصرف و حفظ قلمرو بیشتر هستید، تحقق این امر بدون حمایت آمریکا دشوار است».

از طرف دیگر، مقام‌های غربی نگران هستند که فقدان یا تأخیر بیشتر در حمایت ایالات متحده بر کمک‌های دیگر متحدان اوکراین نیز تأثیر منفی بگذارد. روز گذشته (جمعه)، اوکراین ضربه دیگری را از سوی اتحادیه اروپا متحمل شد زیرا مجارستان با ارسال کمک‌های بیشتر این اتحادیه به کی‌یف مخالفت کرد.

بنا به گزارش سی‌ان‌ان، بسیاری نگران‌ هستند که اگر آمریکا حاضر به ادامه حمایت اوکراین نباشد، کشورهای اروپایی نیز از واشنگتن پیروی کنند.

 یکی از مقامات ارشد نظامی ایالات متحده برآورد کرد که اوکراین تنها چندین ماه دوام خواهد آورد و گفت که بدترین سناریو از یک شکست قابل توجه یا حتی شکست این کشور تا تابستان وجود دارد.

نخست‌وزیر استونی کایا کالاس از بروکسل به سی ان‌ ان گفت: «ما در حال حاضر نمی‌توانیم از فرسودگی در جنگ صحبت به میان بیاوریم زیرا اگر این کار را کنیم و تسلیم شویم، پوتین پیروز می‌شود و این به مفهوم یک فاجعه برای همه است و به مفهوم جنگ‌ها و نبردهای بیشتر و کمبود بیشتر مواد غذایی است».

مقام‌های آمریکایی و اوکراینی به سی‌ ان ان گفته‌اند که کی‌یف‌ در حال جیره‌بندی مهمات است و بنا به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، فرماندهان اوکراینی بر این باورند که کاهش توانمندی ارتش اوکراین به واسطه کاهش مهمات به افزایش تلفات اوکراینی‌ها در میدان نبرد منجر خواهد شد.

مقامات غربی طبق گزارش سی ان ان برآورد کرده‌اند که بدون کمک‌های بیشتر ایالات متحده، در وهله اول موشک‌های دوربرد کی‌یف به اتمام می رسد و سپس نوبت به موشک‌های پدافند هوایی و پس از آن مهمات توپخانه‌ای و موشک‌های کوتاه‌برد چون موشک‌های ضدتانک «جاولین» و موشک زمین به هوای «استینگر» می‌رسد؛ تجهیزاتی که برای دفاع اوکراین حیاتی به حساب می‌آیند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب