دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1395 - 14:55

انصاری: اگر کسی پیرو رهبر انقلاب است نباید به خود اجازه دهد که جلسه‌ای برهم بخورد/ رفتار ناشیانه به اعتبار جمهوری اسلامی ضربه می‌زند

دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) با اعلام اینکه «برای پذیرایی از یک میلیون زائر حرم مطهر امام (ره) از روز چهارده خرداد برنامه‌ریزی شده است»، اظهار کرد: از چهارصد شخصیت ویژه از سراسر دنیا برای حضور در مراسم بیست و هفتمین بزرگداشت رحلت امام (ره) دعوت شده است.
کد خبر : 88364

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری، دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) صبح امروز ـ چهارشنبه ـ در نشستی خبری به بیان محورها و برخی از جزئیات مراسم روز چهارده خرداد حرم مطهر امام خمینی(ره) پرداخت.


وی با اشاره به اینکه «در روزهای اخیر دو مناسبت فرخنده را پشت سر گذاشتیم»، اظهار کرد: «اولین مناسبت، میلاد با سعادت حضرت بقیة‌الله (عج) بود. این موعود، بزرگترین هدیه الهی به بشریت برای نجات انسان‌ها از زیر بار ظلم و ستم است.»


دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) تأکید کرد: «اگر لطف و رحمانیت الهی نبود، خداوند عقوبت کسانی که نه تنها با پیامبران و امامان در ایجاد جامعه قسط و عدل همراهی نکردند بلکه با آنها جنگیدند را باید محرومیت انسان‌ها قرار می‌داد. هیچ ظلمی در تاریخ بزرگتر از این نیست که برخی انسان‌ها مقابل انبیا صف آرایی کردند. ولی خداوند از آنجایی که سیطره رحمانی بر هستی دارد اراده کرده که سرنوشت انسان‌ها را برعهده گیرد.»


وی پیام شیرین ولادت امام زمان(عج) را این وعده الهی که زمین و هستی روزی طعم عدالت به معنای واقعی را خواهند چشید، دانست و گفت: «خوشا به حال منتظران و کسانی که این وعده را همراهی می‌کنند. این میلاد را به همه مؤمنان، خواسته ملت ایران و رهبر فرزانه کشور تبریک می‌گویم.»


انصاری دومین مناسبتی که اخیرا پشت سر گذاشته شد را سالروز فتح خرمشهر عنوان و تصریح کرد: «خرمشهر در جنگ تحمیلی سه فراز را تجربه کرد. فراز اول دوران مقاومت بود. دورانی که صدامیان وعده داده بودند که یک هفته پس از تجاوز اولیه به تهران برسند. این وعده که محقق نشد، صدام برای گرفتن خرمشهر روزهای طولانی مبارزه کرد و مدافعان خرمشهر وجب به وجب جنگیدند و مظلومانه خون دادند تا خرمشهر یک فراز درخشان مقاومت در جنگ نابرابر را پشت سر بگذارد.»


وی با بیان اینکه «دومین فراز غربت سکوت و اشغال بود»، افزود: «خرمشهر در این مقطع به شهر ارواح تبدیل شد. صدامیان زندگی را از این شهر گرفتند و بنا گذاشتند که هیچ چیزی از این شهر تاریخی باقی نگذارند و یکی از اهداف صدامیان نابودی این شهر بود.»


دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) ادامه داد: «فراز سوم بازپس‌گیری خرمشهر بود که به راحتی انجام نشد چرا که آنقدر استحکامات و سدهای سر راه رزمندگان زیاد بود که در طول چندین روز و با عملیاتی طاقت‌فرسا توانستند خرمشهر را آزاد کنند.»


وی گفت: در فتح خرمشهر انسان جز خدا هیچ چیز نمی‌بیند؛ فرماندهان، مردم، رزمندگان، امام و همه خدایی بودند و چون به چیزی غیر از خدا فکر نمی‌کردند وقتی بعد از سال‌ها صحنه‌ها را می‌بینیم هنوز عطر خدا از این صحنه‌ها به مشام می‌رسد و ردپای جنود الهی دیده می‌شود.


انصاری یادآور شد: «کسانی بعد از آزادی خرمشهر گفتند که جنگ تمام شد. دشمنان نیز، چون دیدند که صدها انسان مسلح در این شهر به نشان تسلیم دستهایشان را بالا بردند، گفتند که کلید پیروزی در اختیار ایران است. ظاهراً این سخن از صدام بوده است که اگر روزی کسی خرمشهر را فتح کرد کلید بغداد را در اختیار او قرار می‌دهم.»


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت پرهیز از رفتار احساسی توسط برخی افراد که بعضا با انگیزه‌های انقلابی انجام می‌شود، گفت: «چند سالی است که مقام معظم رهبری روی این مسأله تأکید دارند. اگر کسی پیرو مقام معظم رهبری است نباید به خود اجازه دهد که جلسه‌ای برهم بخورد.»


دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با تأکید بر اینکه «این نوع رفتار ناشیانه به اعتبار جمهوری اسلامی ضربه می‌زند»، افزود: «این امر باید سرفصل برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما باشد. مخصوصاً در یک برنامه ملی مثل بزرگداشت امام (ره)ممکن است یک حرکت و یا یک شعار همه نظم را مختل کند. اتفاقا یکی از جاهایی که دشمنان می‌توانند نفوذ و ضربه وارد کنند این مسئله است. البته ما باید دقت کنیم که مراسم بزرگداشت امام در کمال نظم و امنیت برگزار شود.»


دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) با اعلام اینکه «برای پذیرایی از یک میلیون زائر حرم مطهر امام‌(ره) از روز چهارده خرداد برنامه ریزی شده است»، اظهار کرد: «از چهارصد شخصیت ویژه از سراسر دنیا برای حضور در مراسم بیست و هفتمین بزرگداشت رحلت امام (ره) دعوت شده است.»


وی با اشاره به حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مراسم تصریح کرد: «مراسم اصلی بزرگداشت سالروز رحلت امام خمینی (ره) روز جمعه و از ساعت 9 صبح با حضور روسای سه قوه، شخصیت‌های عالی رتبه نظام و سفرای کشورهای مقیم در ایران و هم‌چنین صدها تن از اندیشمندان جهان اسلام در صحن اصلی حرم مطهر امام خمینی (ره) آغاز می‌شود.»


انصاری با تأکید بر اینکه «برای بیش از یک میلیون نفر جمعیت جهت حضور در مراسم چهارده خرداد در حرم برنامه‌ریزی انجام شده است»، بیان کرد: «قریب به هفت صد هزار نفر جوانانی هستند که برای نخستین بار قصد حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) را دارند.»


دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) اضافه کرد:‌ «تاکنون بیست و یک هزار نفر جهت برعهده گرفتن مسئولیت مدیر کاروان‌های زائران امام خمینی (ره) آموزش دیده‌اند تا مسئولیت مدیریت کاروان‌های اعزامی به تهران را از مبدا تا حرم مطهر و سپس تا مقصد نهایی برعهده بگیرند. هم‌چنین بیش از بیست و پنج هزار نفر نیز در تهران مسئولیت اسکان و تامین تدارکات مورد نیاز در جهت پذیرایی از زائران حرم امام خمینی (ره) را بر عهده دارند.»


انصاری با اشاره به حضور شخصیت‌های برجسته از سراسر دنیا در مراسم چهارده خرداد گفت:‌ «تاکنون از 400 نفر از شخصیت‌های برجسته دنیا از قاره‌های آمریکا،‌ آفریقا اروپا و آسیا جهت حضور در بیست و هفتمین مراسم گرامیداشت سالروز رحلت امام (ره) دعوت شده است.»


وی با تأکید بر برقراری امنیت برای همه زائران حرم مطهر امام‌(ره) اظهار کرد: «یکی از کمیته‌های ستاد برگزاری مسئولیت تامین امنیت سراسری زائران در طول سفر در محل استقرار و هم‌چنین در کلیات ساعات برگزاری مراسم را برعهده دارد.»


دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی‌(ره) با اشاره به تمهیدات و امکانات پیش‌بینی شده برای برگزاری مراسم چهارده خرداد افزود: «در تهران حدود 200 مکان شامل هتل‌ها، مساجد، مدارس و اماکن ورزشی جهت اسکان زائران خارجی و داخلی تدارک دیده شده است. هم‌چنین تا شعاع هفت کیلومتری پیرامون حرم امام (ره) کار آماده سازی پارکینگ‌ها و هم‌چنین عملیات آب رسانی و احداث ایستگاه‌های صلواتی و بیمارستان‌های صحرایی و پایگاه‌های امداد و نجات، پلیس راهور و نیروهای تامین امنیت انجام شده است.»


وی با اشاره به همکاری شهرداری تهران با ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) خاطر‌نشان کرد: «شهرداری تهران با تشکیل چهارده کمیته مسئولیت‌های خدمات رسانی به زائران، حمل و نقل و پاکسازی منطقه و اطلاع‌رسانی‌های مختلف را بر عهده دارد. هم‌چنین 400 دستگاه اتوبوس جهت انتقال زائران به حرم مطهر از هفتاد میدان اصلی شهر پیش‌بینی شده‌اند. شرکت متروی تهران نیز هر سه دقیقه یکبار زائران تهرانی را به صورت رایگان جابه جا می‌کند. تعداد 500 دستگاه ون و تاکسی نیز جهت انتقال زائران از پارکینگ‌ها به سمت محل برگزاری مراسم آماده شده‌اند.»


انصاری اضافه کرد: «برای نخستین بار در سال جاری جهت استراحت زائران چادرهایی گروهی متعددی در پارکینگ‌ها برپا می‌شود تا زائران بتوانند استراحت کنند.»


دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) با بیان اینکه «همه زائران حرم مطهر امام خمینی (ره) جهت حضور در مراسم چهارده خرداد تحت پوشش‌های بیمه‌های درمانی و حوادث قرار دارند»، عنوان کرد: «قراردادهایی خوبی با شرکت‌های بیمه گذار جهت بیمه همه زائران از مبدا تا حرم و راه بازگشت به شهرهای کشور انجام شده است.»


انصاری در ادامه به برخی اقدامات انجام شده کمیته‌های فرهنگی گرامیداشت بزرگداشت امام (ره) اشاره و اظهار کرد: «برگزاری همایش‌ها ویژه برنامه‌ها بر پایی نمایشگاه‌ها و جشنواره های مختلف با موضوع و محوریت امام خمینی(ره) از جمله فعالیت‌های انجام شده در کمیته فرهنگی ستاد گرامیداشت است.»


برگزاری جشنواره‌های فیلم روح‌الله، زندگی به سبک روح‌الله، برنامه ریزی جهت برگزاری، همایش بین‌المللی گفتمان اسلام سیاسی امام خمینی (ره) و جهان معاصر، همایش بین‌المللی وحدت و هم‌چنین برگزاری مسابقات و انتشار نشریات ویژه نامه و مجلات و عرضه تولیدات هنری، صوتی و تصویری و انتشار نه عنوان به زبان های فارسی و سایر زبان های دنیا از جمله اقدامات انجام شده در کمیته فرهنگی دانست.


وی به اقدامات انجام شده توسط کمیته امور جوانان و دانشگاهیان ستاد بزرگداشت امام (ره) اشاره و اظهار کرد: «این ستاد اقدامات بسیاری از جمله برگزاری میزگردها، نشست‌های علمی، جلسات هم اندیشی و شب شعر و نمایشگاه‌های کتاب در سراسر واحدهای دانشگاهی کشور انجام داده است.»


دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) در ادامه به فعالیت کمیته اقلیت‌های ستاد اشاره و دراین باره تأکید کرد: «در راستای فعالیت‌های کمیته اقلیت‌های مذهبی، برنامه‌های بسیاری توسط این کمیته و همچنین خود اقلیت‌های مذهبی در جریان ایام گرامیداشت سالروز رحلت امام (ره) پیش‌بینی شده است که بازدید از بیت امام (ره)، حضور روسا و مسئولین و هم‌چنین روحانیون اقلیت‌های مذهبی نیز در حرم امام (ره) برای ادای احترام و حضور رهبران اقلیت‌های دینی به همراه جمعی از خانواده شهدای اقلیت‌ها در مراسم ویژه حرم از جمله این برنامه‌ها است.»


وی افزود: «گرچه چهاردهم خرداد برای مردم ایران روزی و با توام با اندوه و مصیبت بود اما صحنه‌های باشکوه حضور مردم در مراسم تشییع و دفن پیکر امام (ره)، صحنه‌های فراموش نشدنی در تاریخ ملت ایران ثبت کرده است.»


انصاری با بیان اینکه «مراسم 14 خرداد نمادی احساسی، عاطفی و ملی برای ادای احترام نسبت به امام خمینی(ره) است»، توجه به آرما‌ن‌ها، اهداف و اندیشه‌های امام (ره) از جمله محورهای اصلی بزرگداشت امام خمینی(ره) است.


وی در پایان با اشاره به تقارن روزهای اخیر با افتتاح پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: «صدا و سیما باید برنامه‌های بزرگداشت امام خمینی(س) را از اکنون شروع کند؛ به دلیل اینکه ممکن است در روزهای آینده به دلیل ترافیک کار برنامه‌های بزرگداشت امام خمینی (س) فرصت کافی برای اطلاع رسانی همه موارد وجود نداشته باشد. از طرف دیگر نباید شاهد این باشیم که پوشش اخبار بزرگداشت امام تحت تأثیر افتتاح مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.»


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در این نشست که نمایندگانی از دفتر مقام معظم رهبری، وزارت کشور، نیروی انتظامی، شهرداری تهران، وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه‌های مرتبط با برگزاری مراسم بزرگداشت امام حضور داشتند، نمایندگان سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مذکور ضمن اعلام آمادگی این دستگاه‌ها برای برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی (س) به ذکر جزئیاتی از برنامه‌هایشان برای برگزاری این مراسم پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته