دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آذر 1402 - 14:02

بهادری جهرمی: دولت در دو سال گذشته تلاش کرده تا به ریل اصلی انقلاب بازگردد

بهادری جهرمی: دولت در دو سال گذشته تلاش کرده تا به ریل اصلی انقلاب بازگردد
سخنگوی دولت سیزدهم گفت: در این دو سال دولت تلاش کرده تا به ریل اصلی انقلاب برگردیم چرا که مدیران وقت فرهنگ «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» را بین مردم نهادینه کر‌ده بودند و قرار بود اگر برای حل مشکل به خارج متوسل شویم.
کد خبر : 882482

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم در جمع فرهنگیان و دانشجویان بیرجندی اظهار داشت: در ۱۰ سال گذشته ، خط و مسیری راهبردی را در کشور طی کرده بودیم که مبتنی بر مسیر و نگاه انقلاب و امام راحل نبود. نتیجه این راهبرد‌های اشتباه، مشکلات گسترده در سال ۱۴۰۰ و شروع کار دولت بود که مردم و دولت را گرفتار و گریبان‌گیر کرد.

وی با بیان اینکه در نخستین اقدام دولت برای بازگشت به ریل اصلی انقلاب اقدام کرد و مسیر پیشرفت و توسعه را در پیش گرفت، افزود: در دومین اقدام، دولت مدیریت بحران‌های مقطعی را دستور کار قرار داد، در آن زمان با شیوع کرونا، مرگ و میر کرونا، بحران‌های اقتصادی گسترده، رکود اقتصادی و افزایش نرخ رشد نقدینگی مواجه بودیم.

سند ۲۰۳۰ در دولت قبل در مسیر اجرا بود

سخنگوی دولت سیزدهم ادامه داد: در گذشته خیلی شفاف و واضح به جای عمل به سند تحول بنیان آموزش و پرورش، مصوبات شورای انقلاب فرهنگی و ... در حوزه فرهنگی اجرای سند ۲۰۳۰ در دستور کار گرفته بود. حتی سرما‌یه‌گذاری و هزینه داده می‌شد تا نگاه‌های معکوس با گفتمان با نگاه انقلاب اسلامی ز‌مینه‌سازی شود.

بهادری جهرمی همچنین گفت: در این دو سال دولت تلاش کرده تا به ریل اصلی انقلاب برگردیم؛ مسیر طوری طراحی شده بود که مدیران وقت فرهنگ «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» را بین مردم نهادینه کرده بودند  و این نگاه بود که اگر قرار است مشکل حل شود باید به خارج متوسل شویم.

آقایان به نخبه ایرانی اعتقادی نداشتند

وی با تأکید بر اینکه اعتقاد به این بود که کلید حل مشکل دست جوان نخبه ایرانی و استعداد‌های درونی نیست و دست دیگران و آن سوی آب است، بیان کرد: مسیر و گفتمانی که در کشور از سوی حاکمان وقت طراحی و ترویج می‌شد تمسخر دیگران، فاصله انداختن بین حاکمیت و دیگران، حضور‌های ویدئوکنفرانسی، دیوار کشیدن بین خود و مردم و نبودن بین گروه‌های مردمی بود.

فعالیت بدون مجوز یک شرکت آمریکایی در کل ایران

سخنگوی دولت اظهارکرد: اگر بخواهیم یک مغازه در یک روستای دورافتاده راه‌اندازی کنیم باید تمام مجوز‌ها دریافت شود و قطعا حاکمیت و زیرمجوعه‌های مرتبط با این موضوع اجازه نمی‌د‌هند بدون مجوز فعالیت کند.

وی افزود: اما یک شرکت ثبت شده در ایالات متحده که با استاندارد‌های این کشور فعالیت می‌کند به وسعت کشورمان فعالیتش را آغاز می‌کند و برگ مجوزی از هیچ جای کشور نداشت.

بهادری جهرمی همچنین گفت: چگونه این مسیر فعال شد و پیش رفت؛ چگونه این مجموعه بدون مجوز شروع به فعالیت کرد، چون می‌خواستند بیایند و پیش ببرند و قصدشان این بود که این مسیر پیش برود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب