تربیت تکنسین ماهر متناسب با نیاز صنعت در دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمسعود داودی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در نشست با هنرمندان شهرستان لنجان که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به محور تحول و تعالی دانشگاه اظهار کرد: در راستای اجرای محورهای راهبردی سند تحول و تعالی دانشگاه و با نگاه ویژه به توانمندیهای منحصربهفرد منطقه لنجان در بحث هنر، ورزش، علم و نیازسنجی انجامشده در شهرستان، سبد رشتهای خود را توسعه دادیم.
وی با تأکید بر مهارت افزایی افزود: امروزه ایجاد اشتغال پایدار، نیازمند دانش و مهارت کافی بوده و صرف دانستن دانش بدون مهارت، کارایی چندانی ندارد؛ بنابراین راهاندازی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی برای آموزش مهارت به دانشجویان ضروری است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان مأموریتهای اساسی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری و غیردولتی کشور در راستای یکی از مأموریتهای اساسی خود با تدوین و تصویب نظامنامه آموزش فنی، حرفهای و مهارتی بستر مهارت افزایی برای تربیت دانشجویان و فارغالتحصیلان ماهر و حرفهای را مهیا کرده است.
داودی با اشاره به راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی مطرح کرد: وظایف و ساختارهای این نوع آموزشها در بدنه دانشگاه با تأسیس و راهاندازی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی متناسب با نیازهای منطقهای و مبتنی بر ظرفیتهای اقتصادی و آمایش منطقهای ایجاد شده است.
وی با دعوت از استادان ماهر در رشتههای هنری صنعتی بیان کرد: برای تربیت تکنسین ماهر و کاردان متناسب با نیاز صنعت، حضور استادانی که قادر به کار با ابزار بوده و بیشتر وقت خود را به حضور در آزمایشگاه و کارگاه بگذرانند، ضروری به نظر میرسد. در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، متناسب با هر رشته، دورههای مهارتی پیشبینی و شرایط شرکت در آن را برای استادان فراهم میکند.
توسعه سرمایههای اجتماعی دغدغه متولیان فرهنگی است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز با تأکید بر سرمایههای اجتماعی شهرستان لنجان گفت: رشد و ارتقای فرهنگ عمومی و توسعه سرمایههای اجتماعی دغدغه متولیان فرهنگی این شهرستان است.
نرگس عطریان با تعریف فرهنگ عمومی اضافه کرد: مجموعه منسجم و نظامیافتهای از اهداف، ارزشها، عقاید، باورها، رسوم و هنجارهای مردم متعلق به جامعه شامل فرهنگ عمومی بوده که جدای از خردهفرهنگهای طبقهای، قومی و صنفهای مختلف بهعنوان بستری مشترک برای همه خردهفرهنگها محسوب میشود و دارای ویژگیهای خاصی است.
وی با تأکید بر اهمیت شناخت و بررسی فرهنگ عمومی در مسیر رشد و توسعه، تأکید کرد: برای واکاوی فرهنگ عمومی و اصلاح و برنامهریزی آن ابتدا باید به بررسی دقیق آن پرداخت؛ زیرا فرهنگ از سطوح مختلفی مشتق شده که برخی از این مشتقات، پایهها و ریشههای فرهنگ عمومی را تشکیل میدهند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تأکید بر مشارکت کانونهای دانشجویی با دستگاههای فرهنگی شهرستان لنجان مطرح کرد: کانونها و انجمنهای دانشگاه با هدف زمینهسازی رشد خلاقیتهای فرهنگی دانشجویان و هدایت انجمنها در راستای نیل به ارزشهای متعالی اسلامی تشکیل شدهاند و با مشارکت با دستگاههای فرهنگی منطقه قطعاً سطح فرهنگی شهرستان رشد خواهد یافت.
انتهای پیام/