انتقاد رئیس شورای شهر تهران از روند کند صدور پروانه در شهر تهران
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت روز جهانی شهرسازی با شعار «تامین مالی آینده شهری پایدار» با حضور مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، حمیدرضا صارمی، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد.
امیدواریم رشته شهرسازی رشد خود را در کشور داشته باشد
مهدی چمران در آغاز این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای غزه، و ایران اسلامی گفت: معماری و شهرسازی با هم در آمیخته است به همین جهت کسی که طراحی شهری انجام میدهد، لازم است قبلا در رشته معماری تحصیل کرده باشد.
چمران با اشاره به این موضوع که تعداد دانشکدههای معماری و شهرسازی ایران و آمریکا برابر است، گفت: با توجه به مقایسه جمعیت دو کشور، این کار اشتباه است.
وی در ادامه استقبال بیشتر خانمها نسبت به آقایان در رشته معماری را نشانه توانمندی بانوان خواند، و گفت: امیدواریم رشته شهرسازی رشد خود را در کشور داشته باشد و ما در کشور نیاز به گسترش و توسعه این رشته داریم.
چمران در ادامه از ساخت و سازهای غیر علمی توسط افراد غیر متخصص انتقاد کرد و ادامه داد: محلهایی که توسط افرادی غیر متخصص ساخته شدهاند دارای کوچه و خیابانهای باریک هستند، مانند مناطق ۱۷ و ۱۹.
وی در ادامه از اینکه انشعابات به ساختمانهای غیر قانونی داده میشود انتقاد کرد و افزود: این محلهها به محدوده شهر اضافه میشوند که برای شهر و شهروندان مشکل ایجاد میکند چون غیر علمی و غیراصولی ساخته شدهاند.
چمران شهرسازی در تهران را کاری مشکل دانست و محله سجادشهر مشهد را الگویی مثبت دانست که مشابه آن در کشور وجود ندارد.
رئیس شورای شهر تهران در پایان از روند کند صدور پروانه در شهر تهران انتقاد کرد و گفت معاونت معماری و شهرسازی در این موضوع مقصر نیست. زمانبر شدن صدور پروانه به دلیل وجود سیستم و فرآیند اداری نامناسب است که باید اصلاح شود.
اگر قرار باشد یک تمدنی مجدد در ایران ساخته شود، تمدن نوین ایرانی اسلامی خواهد بود
حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری هم در این نشست دلیل مخالفت دشمنان با ایران اسلامی را داشتن زمینه تمدن سازی عنوان کرد و گفت: اگر قرار باشد یک تمدنی مجدد در ایران ساخته شود، تمدن نوین ایرانی اسلامی خواهد بود.
وی افزود: ما نامتوازنترین شهرهای دنیا را داریم و از ۱۴۰۰شهری که در ایران وجود دارد ۷۲درصد از جمعیت ۶۵میلیون نفری شهری در ۱۰۰شهر و ۴۰درصد در ۲۰ شهر زندگی میکنند که باعث مشکل شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرهایی که در ۲۰سال آینده ساخته میشود، نتیجه تصمیمات امروز معاونت هاست.
انتهای پیام/