دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1395 - 12:29

سومین دوره مسابقه آشپزی دانشجویان خوابگاه واحد بجنورد برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد سومین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی برگزار شد.
کد خبر : 87617

مدیر دانشجویی فرهنگی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره سومین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی اظهار کرد: «به همت مسئولان خوابگاه دانشجویی سومین دوره مسابقات آشپزی در بین دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه برگزار شد که 15 نفر در پخت آش سنتی، کوکو و دسر با هم به رقابت پرداختند.»


دکتر علی ایزانلو اظهار کرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد رقابت سالم، همدلی در بین دانشجویان و آموزش آشپزی به سایر دانشجویان از سوی افرادی که از هنر آشپزی برخوردار هستند است.»


وی افزود: «دانشجویان شرکت کننده در مسابقه آشپزی درباره ویژگی های غذا و نحوه پخت توضیحاتی را ارائه کردند و با توجه به معیارهای ارزیابی از جمله طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزیین غذای مورد نظر 4 نفر از دانشجویان با نظر و رای داوران اداره کل فنی و حرفه ای و نیز کارمندان حاضر در دو نوع غذای طبخ شده و دسر تهیه شده به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.»



ایزانلو خاطرنشان کرد: «از دیگر برنامه‌های این هفته برگزاری کارگاه آموزشی آثار سوء مصرف مواد مخدر، مسابقه دارت و طناب‌زنی سرعتی و نیز اردوی تفریحی یکروزه به مقصد رویین اسفراین بوده است.»


وی خاطرنشان کرد: « طبق سنوات گذشته و با توجه به استقبال خوب دانشجویان از مسابقات ورزشی درون خوابگاهی برای پر کردن اوقات فراقت دانشجویان ساکن در خوابگاه دختران، مسابقات طناب‌زنی سرعتی و پرتاب دارت در محوطه آزاد خوابگاه دانشجویی با حضور بیش از 70 نفر از دانشجویان برگزار و نفرات برتر رشته‌های مختلف معرفی و تجلیل شدند.»


ایزانلو با توجه به معیارهای انتخاب دانشجوی ممتاز فرهنگی و اخلاقی در هفته خوابگاه‌ها گفت: «یکی دیگر از برنامه‌های این هفته معرفی دانشجویان برتر فرهنگی و اخلاقی بود که از بین دانشجویان خوابگاه یک دانشجوی ممتاز فعال فرهنگی و 4 دانشجوی ممتاز اخلاقی با معیارهای رفتاری، پوششی و پژوهشی معرفی و با اعطای کارت هدیه قدردانی شدند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته