سومین دوره مسابقه آشپزی دانشجویان خوابگاه واحد بجنورد برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد سومین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی برگزار شد.

مدیر دانشجویی فرهنگی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره سومین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی اظهار کرد: «به همت مسئولان خوابگاه دانشجویی سومین دوره مسابقات آشپزی در بین دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه برگزار شد که 15 نفر در پخت آش سنتی، کوکو و دسر با هم به رقابت پرداختند.»


دکتر علی ایزانلو اظهار کرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد رقابت سالم، همدلی در بین دانشجویان و آموزش آشپزی به سایر دانشجویان از سوی افرادی که از هنر آشپزی برخوردار هستند است.»


وی افزود: «دانشجویان شرکت کننده در مسابقه آشپزی درباره ویژگی های غذا و نحوه پخت توضیحاتی را ارائه کردند و با توجه به معیارهای ارزیابی از جمله طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزیین غذای مورد نظر 4 نفر از دانشجویان با نظر و رای داوران اداره کل فنی و حرفه ای و نیز کارمندان حاضر در دو نوع غذای طبخ شده و دسر تهیه شده به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.»



ایزانلو خاطرنشان کرد: «از دیگر برنامه‌های این هفته برگزاری کارگاه آموزشی آثار سوء مصرف مواد مخدر، مسابقه دارت و طناب‌زنی سرعتی و نیز اردوی تفریحی یکروزه به مقصد رویین اسفراین بوده است.»


وی خاطرنشان کرد: « طبق سنوات گذشته و با توجه به استقبال خوب دانشجویان از مسابقات ورزشی درون خوابگاهی برای پر کردن اوقات فراقت دانشجویان ساکن در خوابگاه دختران، مسابقات طناب‌زنی سرعتی و پرتاب دارت در محوطه آزاد خوابگاه دانشجویی با حضور بیش از 70 نفر از دانشجویان برگزار و نفرات برتر رشته‌های مختلف معرفی و تجلیل شدند.»


ایزانلو با توجه به معیارهای انتخاب دانشجوی ممتاز فرهنگی و اخلاقی در هفته خوابگاه‌ها گفت: «یکی دیگر از برنامه‌های این هفته معرفی دانشجویان برتر فرهنگی و اخلاقی بود که از بین دانشجویان خوابگاه یک دانشجوی ممتاز فعال فرهنگی و 4 دانشجوی ممتاز اخلاقی با معیارهای رفتاری، پوششی و پژوهشی معرفی و با اعطای کارت هدیه قدردانی شدند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا