امنیت غذایی کشور با تولید ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز ارتقا مییابد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیاوش احمدی میرقائد رئیس سازمان امور عشایر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از طرحهای محوری و مهم در راستای حمایت از جامعه عشایری، طرح تولید قراردادی گوشتهای قرمز دامهای عشایر است.
وی با بیان اینکه جامعه عشایری ۲۵ درصد دام کشور را در اختیار دارد، گفت: جامعه عشایر سالیانه حدود ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میکند و از این جهت در بحث تأمین امنیت عذایی کشور نقش ارزشمندی ایفا میکند.
احمدی افزود: این طرح با حمایت وزیر جهاد کشاورزی و بررسی و پیگیریها وارد فاز اجرایی شده است و در این راستا تفاهمنامهای بین سازمان امور عشایر، معاونت تولیدات دامی، شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه تعاونی عشایری کشور منعقد شده است.
رئیس سازمان امور عشایر با بیان اینکه ۲۰ هزار تن گوشت قرمز تولید کردیم و ۱۰ هزار تن به چرخه پروار اختصاص داده میشود، اظهار کرد: عشایر با انجام این طرح یک میلیون رأس دام را در چرخه پروار قرار میدهد و شرکت پشتیبانی امور دامی کشور متعهد شده است، نیازهای دامی آنها را تأمین و در قبال هزینه گوشت دریافت کند.
وی افزود: پروار کردن یک میلیون رأس دام، میزان تولید گوشت را در کشور ۹ تا ۱۰ هزار تن افزایش دادیم و این امر کمک بزرگی به جامعه عشایری است.
انتهای پیام/