دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۳)؛

تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان

تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان
رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو گفت: رفع نیاز ۱۰۰ درصدی صنوف وابسته به اتحادیه در خصوص استفاده از تکنولوژی و دانش فنی روز دنیا با افزایش مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان محقق خواهد شد.
کد خبر : 859569

جواد برازنده رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در حال حاضر نیاز صنوف فعال در این اتحادیه به تکنولوژی تا حدود ۷۰ درصد از خارج تأمین می‌شود، امابا توجه به بازار داخل، تلاش است تا سهم شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید محصولات فناورانه در این صنف افزایش پیدا کند.

برازنده ادامه داد: ۲۱ رسته شغلی با صنف آهنگران و صنعتگران خودرو در ارتباط است که این صنوف با صنایع خودروسازی سبک، سنگین و ماشین‌آلات کشاورزی و صنعتی مرتبط هستند. البته در این ۲۱ رسته فعال و مرتبط، استفاده از تکنولوژی و دانش فنی روز الزامی است، چراکه برای رقابت در بازار ارتقاء تکنولوژی و دستیابی به دستگاه‌های مدرن در این صنف بیش از گذشته نیاز است.

افزایش سهم شرکت‌های دانش‌بنیان در صنایع

رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو گفت: تاکنون تلاش‌های زیادی برای رسیدن به خودکفایی در صنایع بزرگ با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق به‌کارگیری فناوری‌های جدید انجام شده است، اما باید سهم شرکت‌های داخلی با حمایت‌ها و تسهیل‌گری به‌مراتب افزایش یابد.

صنایع مرتبط با خودروسازان

وی افزود: صاحبان صنایع و صنوف همواره تلاش دارند تا در مسیر خودکفایی از شرکت‌های فناورانه حمایت کنند، زیرا شرط توسعه صنایع بدون وابستگی به تکنولوژی داخلی محقق نمی‌شود.

این مقام مسئول صنفی خاطرنشان کرد: فعالیت بخش‌های زیادی از صنوف وابسته به این اتحادیه هر روز به دلیل افزایش تقاضا در بازار بیشتر می‌شود چراکه این صنوف ارتباط مستقیم با تکنولوژی دارند و برای رفع نیاز تقاضای بازار باید علم جدید و دستگاه‌های در این صنف به روز شود و این موضوع تنها با حمایت از پژوهش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان محقق می‌شود.

ظرفیت‌سازی‌ها در بازار

رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو در خصوص ظرفیت رسته‌های فعال در این اتحادیه گفت: صنوف مرتبط با اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو شامل اتاق‌سازی، اتوبوس‌سازی، کفی‌سازی، کمپرسی‌سازی، تانکر‌سازی، کانتینر‌سازی، خم‌کاری، آهنگری کامیون، جرثقیل‌سازی و کامیون‌سازی، آهنگری ماشین‌آلات راه‌سازی، آهنگری ماشین‌آلات کشاورزی، تولید و خدمات فنی وسایل توزین و سنجش، آهنگری خودروی سواری، جلوبندی، باربند سازی، سپرسازی کلیه خودروها، جوشکاری اتومبیل، چاقوسازی و چاقوتیزکنی، اره تیزک نی، سیستم بوکسور و سیم بوکسور‌سازی، تیغ تیزکنی صنعتی، تسمه فلزی، فنرسازی، علامت‌سازی، کورپی‌سازی و استوک جرثقیل سیار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب