حسینی: ماهیت واقعی حقوق بشر آمریکایی باید افشا شود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد حسینی در کنفرانس بینالمللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب و در جمع اندیشمندان و فعالان حقوق بشر از داخل و خارج کشور با یادآوری هدف قراردادن هواپیمای مسافربری کشورمان در ۱۲ تیر سال ۱۳۶۷ توسط ناو جنگی آمریکا تاکید کرد: بررسی ابعاد مختلف پرونده این جنایت فجیع که نمونهای از هزاران جنایت آمریکا بر ضد ملت ایران است ماهیت واقعی حقوق بشری آمریکا را به خوبی آشکار میسازد.
وی با بیان اینکه جنایت آمریکا علیه ملت ایران فقط به هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری محدود نمیشود و خودشان به صراحت اذعان دارند که در دوران جنگ تحمیلی در کنار صدام حضور داشته و از این جنایتکار حمایت میکردند، خاطرنشان کرد: آمریکا در اصل مشوق صدام برای حمله به ایران بود و انواع کمکهای اطلاعاتی و تسلیحاتی را از رژیم بعثی به عمل آورد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در امور مجلس افزود: آنها در اوایل قصد داشتند صدام را غالب کنند و در ادامه با ایستادگی ملت ایران تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا از شکست صدام پیشگیری کنند در این راستا تنها در یک نمونه، هواپیمای مسافربری ایران را مورد هدف قرار داده و ۲۹۰ مسافر بیگناه را به قتل رساندند که ۶۶ نفر آنها کودک و حدود ۵۰ نفر زن بودند و این جنایتها به خوبی ماهیت آمریکا را نشان میدهد.
حسینی عنوان کرد: براساس اسناد و مدارک موجود حمله رژیم صدام به جزیره لارک در ۳۰ شهریور سال ۱۳۶۶ کاملا زیر نظر آمریکا انجام شد. همچنین بالگرد آمریکایی در دوران جنگ، یک کشتی تجاری ایران را غرق کرد و سخنگوی کاخ سفید با صراحت اعلام کرد که ریگان شخصاً دستور حمله به آن را صادر کرده است همچنان که ترامپ خبیث نیز با وقاحت گفت که شخصاً دستور شهادت سردار دلها را داده است لذا امریکا با تعمد در عملیاتهای متعدد در کنار صدام حضور داشت و همه اینها نشانههای نقض حقوق بشر آمریکایی است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: یکی از افسران ارشد سیا با صراحت گفته است که «ما به عراق آنچه را لازم داشت که از ایران شکست نخورد را دادیم ما تمام آسیب پذیری آنها در خطوط دفاعی را شناسایی و از آن مطلع ساختیم و میدانستیم که اگر این کار را نمیکردیم ارتش ایران تا خود بغداد پیش میرفت» رژیم بعث صدام با مشارکت آمریکابی در طول جنگ تحمیلی مراکز صنعتی، محل تمرکز نیروهای ایرانی، مراکز غیرنظامی و با راه انداختن جنگ شهرها و حتی جنگ شیمیایی از هیچ جنایتی برای ضربه زدن به ملت ایران فروگذار نبودند و در تمامی این موارد آشکارا حقوق بشر را زیر پا گذاشتند.
حسینی بیان کرد: موارد دشمنی و نقض حقوق بشر آمریکا علیه ملت ایران مربوط به دوران کنونی نیست بلکه حداقل از حدود ۷۰ سال پیش و از کودتای ۲۸ مرداد، نقض حقوق بشر و جنایت نسبت به ایران را شاهد هستیم و جالب اینجاست که به رغم همه این جنایتها عدهای در داخل کشور به دنبال ارائه چهره خیرخواه و دلسوز از آمریکا هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه موارد نقض حقوق بشر آمریکا فقط محدود به ملت ایران نبوده است بلکه با مداخلهگری، جنگافروزی و تحریمهای یکجانبه سایر ملتها را نیز تحت فشار و ستم قرار داده است گفت: آمریکا از زمان جنگ جهانی با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی، جنگ ویتنام، جنگ کره میلیونها انسان را به خاطر مطامع شیطانی به خاک و خون کشیده است و در سالهای اخیر نیز حادثه ۱۱ سپتامبر را بهانه کرده و ۲۰ سال افغانستان را به اشغال در آورد و به بهانه مقابله با سلاحهای کشتار جمعی، عراق را اشغال کرد و امروز هم به اسم سرکوب داعش در سوریه حضور دارد و منابع نفت این کشور را چپاول میکند.
معاون رئیس جمهور افزود: آمریکا در منطقه آمریکای لاتین نیز جنایتهای فراوانی کرده تا کشورهای این منطقه را تحت هر شرایطی به دوران حیات خلوتی خود بازگرداند، اما کشورهای آمریکای لاتین یکی پس از دیگری به جبهه مخالف استکبار میپیوندند.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به موارد نقض حقوق بشر در داخل آمریکا و علیه شهروندان این کشور به ویژه سیاه پوستان و بومیان اشاره کرد و گفت: در آمریکا حاکمیت صنایع اسلحهسازی وجود دارد و سلاحهای جنگی مثل موبایل در دست افراد مختلف قرار دارد که جان مردم را به خطر انداخته است و شاهد خشونتهای بسیاری در این کشور هستیم.
وی با بیان اینکه جمعیت آمریکا کمتر از ۸ درصد جمعیت جهان است، اما ۴۶ درصد از جمعیت آمریکا دارای سلاحهای نظامی هستند، افزود: در سال ۲۰۲۲ خشونت مسلحانه در آمریکا منجر به کشته شدن بیش از ۴۳ هزار نفر و مجروح شدن ۳۷ هزار نفر شده است و ۶۳۶ مورد نیز تیراندازی به اجتماع مردمی صورت گرفته است.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: انتخابات و دموکراسی در آمریکا تحت سلطه ثروتمندان و شرکتهای بزرگ درآمده که هزینههای گزاف گرانترین انتخابات را میپردازند و از این طریق سیاستها و سیاستمداران را کنترل میکنند و در نتیجه دموکراسی به سبک آمریکایی، حمایت مردمی خود را از دست داده است.
حسینی یادآور شد: هزینه انتخابات در آمریکا سال به سال افزایش یافته است، به طوری که مجموع هزینههای انتخابات میان دورهای ۲۰۲۲ بیش از ۱۶.۷ میلیارد دلار بوده است. کمکهای سیاسی میلیاردرها بخش قابل توجهی از کل هزینهها را تامین میکند. این کمکهای مالی "پول سیاه" انتخابات ایالات متحده را به طور پنهانی دستکاری میکند و دموکراسی را به اریستوکراسی میلیاردرها به ضرر مردم عادی تبدیل کرده است. ۶۹ درصد از آمریکاییها معتقدند دموکراسی آنها در معرض "خطر سقوط" است لذا یک ناامیدی عمومی از دموکراسی به سبک آمریکایی وجود دارد.
وی اضافه کرد: شعار دموکراتیک قدیمی آمریکایی ها: "از مردم، توسط مردم، برای مردم" به شعار: "از یک درصد، توسط یک درصد و برای یک درصد" تبدیل شده است. در همین راستا مجله فارین پالیسی در دسامبر ۲۰۲۱ نوشت که دموکراسی آمریکایی فاقد «قدرت مردمی» است و تنها افراد بسیار ثروتمند، یعنی بخش بسیار کوچکی از جمعیت، میتوانند از قدرت مردمی استفاده کنند. مجله فورچون نیز در ۹ دسامبر ۲۰۲۲ در گزارشی نوشت: «میلیاردرها یک میلیارد دلار اضافی برای تأثیرگذاری بر انتخابات میان دورهای گداشتند. دموکراسی آمریکایی را نجات دهید. دموکراسی ما غرق شده است.»
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در آمریکا در صحنه انتخابات که نماد دموکراسی و مشارکت مردم محسوب میشود آریستوکراسی میلیاردرها و حکومت اشراف و اعیان و گروههای اندک فاسد حاکم شده و مردم در آن نقشی ندارند. سیاستمداران آمریکا تحت سیطره اشراف و ثروتمندان قرار دارند و ناچار باید مطابق نظر آنها رفتار کنند.
حسینی در ادامه با اشاره به آمار مرگ و میر ناشی مواد مخدر در آمریکا، گفت: تعداد آمریکاییهایی که در اثر مواد مخدر جان خود را از دست میدهند در سالهای اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته و به بیش از یکصد هزار نفر در سال ۲۰۲۲ رسیده و مصرف مواد به یکی از مخربترین بحرانهای بهداشت عمومی آمریکا تبدیل شده است.
وی افزود: از آغاز قرن ۲۱ تاکنون آمریکا در ۸۵ کشور به نام توسعه دموکراسی و جنگ با تروریسم حضور داشته و در این مدت ۹۲۹ هزار نفر غیر نظامی را کشته و ۳۸ میلیون نفر را آواره کرده است ضمن اینکه اکنون ۲۰ کشور دنیا بر اثر تحریمهای ظالمانه و نقض حقوق بشر حتی در تحریم دارو و غذا قرار دارند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس اظهار کرد: در آمریکا به خاطر فاصله شدید طبقاتی و وجود شهروند درجه یک و ۲ و نقض آشکار حقوق بشر، آمار قتل روز به روز در حال افزایش است. در نیمه اول سال ۲۰۲۲، قتل در شهرهای بزرگ نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است مثلا در نیو اورلئان تا سپتامبر ۲۰۲۲، میزان قتل ۱۴۱ درصد، تیراندازی ۱۰۰ درصد، سرقت خودرو ۲۱۰ درصد، و سرقتهای مسلحانه ۲۵ درصد در مقایسه با دو سال قبل افزایش داشته است.
حسینی با اشاره به آمار قتل به خاطر خشونت پلیس آمریکا بیان کرد: خشونت و وحشیگری پلیس آمریکا سال به سال بدتر و بدتر میشود بنحوی که در سال ۲۰۲۲، حدود یک هزار و ۲۳۹ نفر در نتیجه خشونت پلیس در ایالات متحده جان خود را از دست دادند. در طول سال، تنها در ۱۰ روز هیچ کس توسط پلیس کشته نشده است و اکثر قتلهای پلیس هم در حین اقدامات معمول مانند ایست بازرسی یا هنگام برخورد با جرایم غیرخشونت آمیز رخ میدهد. جالب اینکه هیچ صدایی در اعتراض به آن از مدعیان حقوق بشر بلند نمیشود در حالی که در مقابل حکم قصاص فردی که عمدا پلیس را به شهادت رسانده جاروجنجال شدیدی براه میاندازند.
وی افزود: زندانها در آمریکا به مکان برده داری مدرن تبدیل شده اند بر اساس گزارشی که به طور مشترک توسط دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو و اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۲ منتشر شد، ایالات متحده بیش از ۱.۲ میلیون نفر را در زندانهای ایالتی و فدرال زندانی کرده است، حدود ۸۰۰ هزار نفر به کار اجباری مشغول بودند. بیش از ۷۶ درصد از زندانیان مورد بررسی، گفتند که در صورت امتناع از کار، با سلول انفرادی و از دست دادن حق ملاقات با خانواده، مجازات خواهند شد و به گزارش اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا در ۱۵ ژوئن ۲۰۲۲. زندانهای آمریکا به کارخانههای بردهداری مدرن تبدیل شدهاند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به ثبت دستگیری ۲ میلیون مهاجر در آمریکا و کشته شدن ۸۵۶ نفر از آنها گفت: حالا اگر در ایران یک نفر کشته شود چه جنجالهایی که به پا نمیکنند و متاسفانه عدهای نیز در ایران، چهره آمریکا را بزک میکنند لذا ضرورت دارد ماهیت واقعی آمریکا و مدعیان حقوق بشر برای افکار عمومی به ویژه جوانان تبیین و بازگو شود تا تحت تاثیر فریب رسانهای و جنگ روانی تبلیغاتی آمریکا و غربگرایان داخلی قرار نگیرند.
حسینی، جنایتها و نقض حقوق بشر آمریکا در مناطق مختلف جهان حتی علیه شهروندان خودش را بسیار وحشتناک و غیرقابل مقایسه با سایر کشورها دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران برخلاف آمریکا که با شگردهای تبلیغ روانی و استفاده از عوامل داخلی به دنبال بزک کردن چهره خود و مخفی کردن ماهیت خبیث و شیطانی خود است بر مبنای آموزههای دینی و در مکتب امام راحل و با تاکید و توصیههای رهبر فرزانه انقلاب توجه ویژهای به رعایت کرامت و حقوق انسان دارد و اصولا مقایسه حقوق بشر در این دو کشور قیاس معالفارق است.
ششمین کنفرانس بین المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب از طرف سازمان جوانان حقوق بشر و با مشارکت ستاد حقوق بشر ایران با حضور اندیشمندان مسلمان و مسیحی و میهمانانی از جوانان ۵۵ کشور جهان و خانواده معظم شهدا و همچنین حضور مقامهای قضایی برگزار شد.
در این کنفرانس سید محمد حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، حجتالاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور، آیت الله عراقی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم و مقیمی رئیس دانشگاه تهران از جمله سخنرانان اصلی بودند.
انتهای پیام/