وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات، محدودیتی ایجاد نمیکند
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، محمود واعظی در مراسم گرامیداشت روز ارتباطات و در قالب برنامهای که برای افتتاح پروژههای ارتباطی کشور طراحی شده بود، اظهار کرد: ما اکنون چارهای به غیر از تقویت شرکتهای دانشبنیان نداریم و باید حمایتهای لازم در این زمینه عمل آید.
وی رونمایی از خدمات دولت الکترونیک را از جمله آرزوهای دولتهای گذشته و دولت یازدهم دانست و گفت: در ابتدای کار فکر میکردیم ارائهی این خدمات امری آسان است و با صرف مبلغی میتوان زیرساختهای لازم در این حوزه را آماده کرد، اما اکنون که این کار انجام شده میبینیم که باید با التماس به سراغ دستگاههای مختلف برویم تا از این زیرساختها استفاده کنند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه اکنون شش تا هفت ماه است که این زیرساختها آماده شده از همکاری ضعیف دستگاههای مختلف یاد کرد و گفت: اکنون تنها حدود 60 شرکت و سازمان به استفاده از این خدمات پرداخته و اطلاعات خود را بر روی این بخش قرار دادهاند.
وی در عین حال تاکید کرد: البته ارائهی دولت الکترونیک تنها به انتقال سایت سازمانهای مختلف به این سامانه محدود نمیشود و زمانی دولت الکترونیک محقق میشود که مردم بتوانند در هر لحظه هر خدمتی را از طریق فضای مجازی دریافت کنند.
واعظی در بخش دیگری از صحبتهای خود به ارائه توضیحاتی درباره شبکه ملی اطلاعات پرداخت و یادآور شد: تمام طرحهایی که امروز افتتاح میشوند مانند بخشهایی از پازل شبکه ملی اطلاعات هستند.
وزیر ارتباطات همچنین متذکر شد: در مورد این شبکه در گذشته اطلاعات غلطی دادهاند، اما با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات میتوان با بهای کمتر به خدمات داخلی دسترسی داشت.
وی در پایان صحبتهای خود نیز به تشکر از محمود خسروی – مدیرعامل سابق شرکت زیرساخت – پرداخت و با اشاره به حضور دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: از زمانی که دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی روی کار آمده نوعی آرامش در بخش ایجاد شده است.
انتهای پیام/