نگاهی به فرآوری گوشت سبک و سنگین در «تهرانگرد»
«تهرانگرد» در برنامه این هفته خود که جمعه ۲ تیرماه از شبکه پنج سیما روانه آنتن میشود ضمن سفر به شهرستان تاریخی ری نگاهی به فرآوری گوشت سبک و سنگین خواهد داشت.
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه «تهرانگرد» این هفته به شهر ری سفر کرده است. شهری که قدمت آن با وجود آثار تاریخی هزار ساله برکسی پوشیده نیست.
دوربین «تهرانگرد» در بخشی از سفر خود برخی از آثار تاریخی این شهر را به تصویر خواهد کشید و در ادامه با حضور در یک مجموعه فرآوری گوشت سبک و سنگین روند کار در این واحد صنعتی را به صورت مستند در مقابل دیدگان مخاطبین خود قرار میدهد.
«تهرانگرد» در ۳۶ قسمت ۲۰ دقیقهای، در گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما و با همکاری جهاد کشاورزی استان تهران تولید میشود. این برنامه جمعه هر هفته ساعت ۲۲ از شبکه پنج سیما پخش میشود و بازپخش آن جمعه بعد ساعت ۱۲:۳۰ خواهد بود.
انتهای پیام/