معرفی صحیح صنعت اسباببازی زمینهساز فتح بازارهای منطقهای میشود
احسان منشی، رئیس هیئت مدیرۀ انجمن تولیدکنندگان اسباببازی ایران، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان این نکته که توسعه بدون رسانه و بدون فعالیت فعالان راستین حوزۀ تولید ممکن نخواهد شد، گفت: صنعت اسباببازی، میتواند پتانسیلهای موجود در یک کشور را که محصول فکر و ایدۀ یک جوان ایرانی است، به صنعت و تجارت مبدل سازد.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباببازی ایران، با تأکید بر این امر که چنین فرصتی را به هیچ عنوان نباید از دست داد، ادامه داد: نیروهای جوان و تحصیلکرده ما، امروز بُردگیم و بازی را طراحی میکنند که امتیاز آن به اروپا فروخته شده است و باید گفت این قابلیت ارزش دیدهشدن و معرفی شدن به دیگر جوانان این مملکت دارد، تا آنها نیز بیایند و وارد عرصه فعالیت و نوآوری شوند.
منشی، با اذعان به این امر که امروز مواد اولیه تولید اسباببازی، همگی در کشور ایران قابل تهیه است، اضافه کرد: اگر ما اسباببازیهای سرگرمی و اصطلاحاً «Toys» را مد نظر داشته باشیم، باید گفت که این دسته از اسباببازیها، از جمله موادی هستند که مواد اولیه آنها کاملاً در کشور خودمان تهیه و تولید میشود.
این مقام مسئول، خلاقیت را نخستین مواد اولیه در طراحی بُرد گیمها دانسته و با تأکید بر این مفهوم که این مواد اولیه به خوبی و به وفور در اختیار جامعه ماست، اظهار داشت: ما امروز جوانان متخصص و خلاقی در این زمینه داریم و بدنه جوان کشور تحصیلات دانشگاهی دارند و تصور میکنم که اگر اسباببازی به خوبی به عنوان یک ابزار پرورشدهنده در کشور معرفی شود، ما میتوانیم توسعه خوبی را در داخل داشته باشیم و در نهایت، بازارهای منطقهای را نیز فتح کنیم.
وی، تکیه بر توان تولید صنعت اسباببازی در کشور را یکی از مهمترین راهکارهای موجود در جهت پیشگیری و جلوگیری از خامفروشی نفت و مواد اولیه دانسته و با تأکید بر این امر که این موضوع، توان بزرگی است که در کشور ما وجود دارد و مورد غفلت واقع شده است، تصریح کرد: با این که این موضوع شاید تکراری باشد، اما باید بر روی آن تأکید کنم و یادآور شوم که صنعت اسباببازی در کشور، نهال نوپایی است که میتواند به درختی تنومند مبدل شود که بسیاری از افراد را زیر سایه خویش جای دهد.
منشی، تولید خانگی و توزیع ثروت را از مهمترین کارکردهای توجه به صنعت اسباببازی در کشور دانسته و بر همین اساس، خاطر نشان کرد: توزیع ثروت تنها از مسیر تولید به دست میآید و این قابلیت در کشور ما وجود دارد و امید آن داریم که بتوانیم دست در دست هم، این فرصت را به امتیازی برای کشور مبدل سازیم تا بتوانیم آن را به موقعیتی مناسب بدل ساخته و بهرههای لازم را از آن ببریم.
به گزارش آنا، نمایشگاه ایرانتویکس ۱۴۰۲ به منظور ارائه آخرین تواناییها و تولیدات صنعت اسباببازی در کشور، به همت انجمن تولیدکنندگان اسباببازی ایران، در مجموعۀ نمایشگاهی «شهر آفتاب» تهران، در بیش از ۵ هزار متر فضای نمایشگاهی، از ۳۱ خرداد ماه تا ۳ تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
در این دوره از این رویداد ۱۲۰ تا ۱۵۰ برند تولیدکننده اسباببازی در کشور گرد هم خواهند آمد تا دستاوردهای خویش را به نمایش بگذارند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و فرصتهای خویش را در جهت پیشبرد اهداف صنعتی، توسعه بدهند. این نمایشگاه به منظور تبادل نظر اهالی این صنعت برگزار خواهد شد و مخاطبان آن، تصمیمگیران این حوزه و فعالان این صنعت هستند و زمینهای برای فروش محصولات وجود ندارد.
دومین نمایشگاه تخصصی اسباببازی و صنایع وابسته «ایرانتویکس» در حوزههای مختلفی همچون عروسک، بازیهای فکری و رومیزی، پازل، بازیهای چوبی و بازیهای آموزشی، از ۳۱ خرداد ماه تا ۳ تیرماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی شهر آفتاب، واقع در تهران، بزرگراه خلیج فارس برگزار میشود.
انتهای پیام/