پایان پانزدهمین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی در واحد دامغان با معرفی گروههای برتر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان در این باره گفت: «حضور پرنشاط دانشجویان و علاقهمندی آنان به شرکت در این رقابتها باعث شد که حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقات را به صورت مدون و در هر نیمسال تحصیلی برگزار کند.»
سید رضا جزءمومنی اظهار کرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد فرصت رقابت و بروز همدلی در بین دانشجویان و ترغیب آنان به استفاده از غذاهای ایرانی و محلی مناطق مختلف ایران و پرهیز از استفاده از غذاهای آمادهی بازاری است که مضرات آن برای همگان آشکار است.»
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با توجه به هنر دانشجویان ساکن خوابگاه در مقوله آشپزی، گفت: «دانشجویان ساکن خوابگاه به علت حضور در محیطهای دوستانه و صمیمی و دوری از خانواده با تجربیات همدیگر در زمینه آشپزی آشنا میشوند و این امر باعث اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگهای غنی ایرانی در محیط خوابگاه میشود.»
در این دوره از مسابقات ۷۰ دانشجو در دو گروه مستقل خانمها و آقایان به رقابت پرداختند و گروههای برتر از سوی هیأت داوران معرفی و جوایزی را به رسم یادبود دریافت کردند.
انتهای پیام/