توصیههایی در مورد خرید آجیل شب عید
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر حسین رستگار در مورد خرید آجیل شب عید به ارائه توصیههایی پرداخت و گفت: شهروندان باید در خرید آجیل ایام نوروز دقت کافی را داشته باشند و از خرید آجیلهای کهنه که در شرایط نامناسب نگهداری میشوند به شدت پرهیز کنند.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع غذا و دارو سازمان غذا و دارو، افزود: آجیلهای کهنه به دلیل ماندگاری طولانی مدت بویژه در شرایط نگهداری نامناسب باعث رشد برخی قارچهای زیان آور میشوند که مصرف طولانی مدت و به مقدار فراوان این مواد میتواند اثرات مضر بر سلامتی مصرف کنندگان بهمراه داشته باشند.
رستگار همچنین یکی از عوامل رشد این قارچها را نگهداری این آجیلها در شرایط گرم و مرطوب دانست و افزود: رطوبت اثر موثرتری دارد. برای مثال گاهی مردم آجیل را برای دوری از گرما در یخچالهای غیر استاندارد یا در محل نامناسب یخچال نگهداری میکنند که میزان رطوبت آنجا بالا بوده و نهایتا رطوبت به رشد قارچ کمک میکند، بنابراین به مصرف کنندگان توصیه میشود علاوه بر مصرف آجیل تازه این مواد را از مراکزی خرید کنند که خشکبار را در محل خنک و خشک نگهداری میکنند.
این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: پس از خرید آجیل شب عید آن را در محل خنک، خشک و یا در یخچال استاندارد و در محل های ویژه تعبیه شده برای نگهداری مواد برای مدت طولانی استفاده کنید.
انتهای پیام/