شور و نشاط دانشجویان خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان با مسابقه آشپزی
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: «مسابقه و کارگاه آشپزی در هفته خوابگاهها در محل خانه فرهنگ و شهرداری شهرستان شیروان برگزار شد تا با فرهنگ سازی و شناساندن تواناییهای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در این شهر و نیز تعامل و ارتباط بیشتر با شهرداری شیروان و بهرهمندی از امکانات خانه فرهنگ شهرستان شیروان، برگزار شد.»
رجب فخرائیان اضافه کرد: «به دلیل کمبود فضا و امکانات پخت و پز خانه فرهنگ شهرداری با وجود متقاضی زیاد فقط توانستیم از ۸ نفر از دانشجویان برای مسابقه دعوت کنیم که بهصورت ۴ گروه دونفره آشپزی میکردند و مواد مصرفی و غذایی مورد نیاز از سوی حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان، تامین شد.»
وی با ابراز خرسندی از استقبال دانشجویان اظهار کرد: «از اینکه چنین شور و اشتیاقی را در بین دانشجویان شاهدیم، جای بسی خشنودی است که دانشجویان امروزه تک بعدی عمل نمیکنند، بلکه برای سایر فعالیتها نیز داوطلبند و تاکید حوزه بر این بود که دانشجویان خوابگاهی زمینهای برای زندگی آینده خود داشته باشند.»
مسئول خوابگاه خواهران واحد شیروان نیز درباره نحوه اجرای مسابقه گفت: «با برگزاری مسابقه از راهنماییها و آموزشهای مربی آشپزی مستقر در محل خانه فرهنگ شهرداری، بهره گرفته شد تا دانشجویان همزمان با اجرای مسابقه یادگیریهای خود را ارتقا دهند.»
ملیحه جعفریان افزود: «این مسابقه حدود ۴ ساعت به طول انجامید و در پایان مسابقه، پس از تزئین غذاها و تست غذا از سوی چهار داور از بین داوران و مربیان آشپزی خانه فرهنگ شهرداری، مورد سنجش قرار گرفت. معیار انتخاب بهترین غذا، نحوهٔ پخت و آشپزی، طعم و مزه غذا و نیز تزئین غذا بود و زمان بندی و سرعت عمل شرکت کنندهها هم یکی از ملاکهای گزینش بود.»
دانشجویان شرکت کننده در مسابقهٔ آشپزی با ابراز خوشحالی از برگزاری این کارگاه و مسابقه به آنا گفتند: «اجرای چنین برنامههایی، کسب تجربهٔ جدید و ایجاد حس رقابت شیرین و مثبت در بین دانشجویان را در بر دارد و پیشنهاد میشود؛ برای کاهش استرس مسابقه، اینگونه برنامهها در داخل خوابگاه انجام شود تا از نظر زمانی هم با کلاسها همپوشانی نداشته باشد.»
انتهای پیام/