دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1402 - 11:02
رئیس پژوهشکده ایمنی‌ غذا و امنیت غذایی عنوان کرد؛

آمادگی دانشگاه آزاد برای اجرای طرح امنیت غذایی کشور در البرز

آمادگی دانشگاه آزاد برای اجرای طرح امنیت غذایی کشور در البرز
افشین اسماعیلی‌فر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی کرج به‌منظور عملی‌کردن فرآیند اجرای طرح امنیت غذایی کشور آمادگی دارد مسئولیت تحقیقات علمی و کاربردی غذا و امنیت غذایی را در استان البرز عهده‌دار شود.
کد خبر : 841792

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  افشین اسماعیلی‌فر رئیس پژوهشکده ایمنی‌غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دیدار با علیرضا عباسی نماینده کرج و نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط‌‌زیست مجلس شورای اسلامی، سیاست‌های کلان اجرایی دانشگاه در حوزه امنیت غذایی را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه به‌منظور عملی ساختن فرآیند اجرای طرح امنیت غذایی کشور و استمرار آن، دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد با تجهیز به فناوری‌های نوین و بهره‌مندی از دانش روز، مسئولیت تحقیقات علمی و کاربردی غذا و امنیت غذایی را در استان البرز عهده‌دار شود و نتیجه این تحقیقات را در اختیار نهاد‌های ذی‌ربط اجرایی ارائه دهد.

علیرضا عباسی نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی نیز با تأیید اهمیت موارد ذکرشده در این دیدار از پیشنهاد  رئیس پژوهشکده ایمنی‌غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج استقبال کرده و مقرر شد به‌منظور اجرا هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط صورت پذیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب