جزئیات ماجرای گوشت ۵۰۹ هزار تومانی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مسعود امرالهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: براساس میانگین، قیمت لاشه گوشت گوسفندی بین ۲۸۰ تا ۲۹۵ هزار تومان برآورد میشود.
وی افزود: انجمن بستهبندی گوشت هر هفته براساس استمرار تولید خود، قیمتها را طبق دستورالعمل سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده و طبق بستهبندیهای مختلف ران، سردست، خورشتی به بازار عرضه میکند. بسته ۵۰۹ هزار تومانی گوشت که خیلی جنجال کرد، بدون چربی و استخوان بود و براساس لاشه ۲۹۵ هزار تومان قیمت خورده بود.
به گفته این مقام مسئول سهم این گوشت از ۴۰۰ تن مصرف تهران تنها ۹۷ کیلوگرم بود که از انجمن بستهبندی خواستهایم تا اطلاع ثانوی گوشت لوکس و لخم به بازار عرضه نکنند و تنها گوشت براساس عرف بازار عرضه شود.
مدیرکل بازرسی و نظارت وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: عناصری که از گرانفروشی گوشت نفع میبرند به این موضوع ورود کردند و جو رسانهای کشور را ملتهب ساختند.
انتهای پیام/