دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه شریف در گفت‌وگو با آنا؛

طرح کواپ به دوره‌های ارشد برای افزایش آمار اشتغال اضافه می‌شود

طرح کواپ به دوره‌های ارشد برای افزایش آمار اشتغال اضافه می‌شود
رئیس دانشگاه شریف گفت: طرح کواپ به مقطع کارشناسی ارشد برای افزایش نرخ اشتغال دانشجویان فارغ التحصیل اضافه می‌شود.  
کد خبر : 825302

رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو و با خبرنگار آموزش و پژوهش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره بیکاری 51 درصدی فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور گفت: در حال حاضر دانشگاه شریف دارای ۱۱ هزار دانشجوست که این آمار نسبت به جمعیت کشور بسیار کم است.

وی افزود: در راستای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه شریف باید حداکثر تلاشمان را انجام دهیم و برای تحقق این موضوع قصد داریم تا به منظور ارتقای سازو کار ناحیه نوآوری و پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در دوره کارشناسی همه دانشجویان دانشگاه را با فضای کار آشنا کنیم.

جلیلی تصریح کرد: طرح کار و آموزش پایدار دانشگاه شریف در دوره کارشناسی با اضافه کردن دو نیم سال به سنوات تحصیلی کمک می‌کند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند و پس از اشتغال اگر متوسط توانمندی و استعلامی داشته باشد مورد قبول کارفرما قرار می‌گیرد و اگر علاقه‌مند به ادامه دادن فعالیت خود در آن مجموعه باشد و یا تنها به عنوان تجربه به آن نگاه کند می‌تواند از این فرصت نهایت استفاده را ببرد.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: به فکر کار با آموزش پایدار هستیم و از آنجایی که طرح کواپ مربوط به دانشجویان کارشناسی است؛ بنابراین قصد تعمیم آن به مقطع کارشناسی ارشد هستیم و افرادی که در کارشناسی به هر دلیلی با آن کار آشنا شوند در دوره ارشد با فضای کار آشنا شوند و در آنجا مورد کامیابی قرار بگیرند.

جلیلی اضافه کرد: در برخی رشته‌ها همانند گرایش‌های برق، علوم ریاضی و ... نیازمند مکانیک، مواد، هوا و فضا هستیم؛ چرا که صنایع به دنبال نیروی مستعد با همت می‌گردد و دانشجویی از دانشجویان شریف اگر توانایی جابجایی تخصص‌ها را داشته باشد بیکار نمی‌ماند، مگر اینکه خودش نخواهد.

** اگر دانشجوی شریف کار پیدا نکند مشکل از خودش است 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: هر کدام از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف اگر متوسط به بالا درس بخواند حتما کار پیدا می‌کند، البته این موضوع برای تمام فارغ التحصیلان ممکن است صدق نکند، ولی اگر  دانشجویی در دانشگاه شریف درس بخواند و کار پیدا نکند مشکل از خودش بوده و این موضوع ربطی به دانشگاه شریف، مشکل آموزشی و سیستم اشتغال آفرینی نیست.

جلیلی اضافه کرد: دانشگاه شریف دارای مرکز مشاوره است و بهترین استادان و اعضای هیئت علمی در آنجا فعالیت می‌کنند و به همین علت دانشجویان با کمک این افراد به راحتی می‌توانند موفق شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب