مواد غذایی که گروههای حساس نباید مصرف کنند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فرحزاد جباری آزاد، فوق تخصص آلرژی، گفت: شیوع حساسیتهای غذایی در کودکان بیشتر مشاهده میشود و این میزان در کودکان بین چهار تا شش درصد گزارش شده است که این رقم در بزرگسالان بین یک تا چهار درصد است.
وی با بیان اینکه 85 درصد حساسیتهای غذایی در افراد به مصرف چند گروه مواد خوراکی و غذایی محدود میشود، اضافه کرد: شیر و گوشت گاو، تخم مرغ، گندم و جو، غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو، برخی از مغزها چون بادام زمینی و گردو، بخش عمده حساسیتهای غذایی را موجب میشوند.
رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: هر ماده غذایی میتواند برای فردی که زمینه ژنتیکی داشته، باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود و برخی افراد نیز به میوهها و مواد خوراکی مانند خربزه، گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل آلرژی دارند.
جباری آزاد تاکید کرد: بهترین توصیه برای درمان تمام حساسیتها شامل تنفسی، گوارشی، دارویی و غذایی اجتناب از عامل ایجاد آن است و وقتی فرد بداند که نسبت به چه ماده غذایی حساسیت دارد، باید از مصرف آن خودداری کند.
وی استفاده از داروها برای کنترل علائم و در نهایت استفاده از واکسن مربوطه را از دیگر مراحل درمان و کنترل حساسیتهای غذایی عنوان کرد.
انتهای پیام/