دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1395 - 08:56
در گفت‌وگو با آنا

حق‌شناس: پروژه‌های دلواپسان برای تخریب دولت روحانی تمامی ندارد/ تندروها توسط مردم عقیم شدند

یکی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتمادملی گفت: دولت روحانی در هر حوزه‌ای که به موفقیت دست پیدا کند، پدیده دلواپسی سعی می‌کند آن را برای مردم به باخت و شکست تعبیر کند.
کد خبر : 82192

محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا درباره دور جدید حملات تندروها به دولت یازدهم اظهار کرد: از فردای 24 خرداد ماه 92 تحرکات بخشی از جریان‌های سیاسی که بعضا افراط‍ گرا هستند را مشاهده کردیم. این طیف سیاسی تمام تلاش خود را برای قبضه قدرت به کار گرفتند چراکه نگاه آن‌ها تمامیت‌‌خواهانه است. حتی بارها زمزمه‌های بسیاری مبنی بر اینکه دولت روحانی 4 ساله خواهد بود را شنیده‌ایم.


وی در این باره اضافه کرد: جریان تندرو می‌خواهد به مردم القا کند که دولت تدبیر و امید تک‌دوره‌ای خواهد شد. بنابراین مخالفان روحانی تمام تلاش خودش را برای اجرایی کردن این ایده به کار بسته اند.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب به مهمترین راهبرد جریان تندرو و مخالف دولت روحانی اشاره کرد و افزود: متأسفانه افراطیون قصد دارند نمادها و وعده‌های دولت تدبیر و امید را که به باور مردم بدل شده است، با چالش روبه‌رو سازند.


حق‌شناس با بیان اینکه «رویکردهای حسن روحانی مرحله‌ای است و او در اولین گام سعی کرد مناقشات هسته‌ای ایران را حل و فصل کند»، تأکید کرد: خوشبختانه رئیس‌جمهوری وعده‌ای که درباره مسائل هسته‌ای به مردم داده بود را اجرایی کرد و توانست به توافق جامع هسته‌ای (برجام) دست یابد.


هدف از رد صلاحیت‌های حداکثری این بود که بتوانند مجلس دهم را مانند مجلس نهم به تصاحب خودشان درآوردند، اما دیدید که تیر آن‌ها به سنگ خورد و در این انتخابات با شکست سنگینی مواجه شدند؛ یعنی مردم، سیاست‎ها و راهبردهای دلواپسان و جریان تندرو را «عقیم» کردند

به گفته وی، رئیس‌جمهوری با تدبیر و درایت خود، پرونده هسته‌ای ایران را از فصل هفتم شورای امنیت خارج کرد.


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی یادآور شد: در سال 92 زمانیکه روحانی افرادی را برای تشکیل کابینه به مجلس معرفی کرد دیدید که برخی از نمایندگان بر سر راه روحانی سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی کردند. به نوعی با عدم تأیید برخی وزرای وی، به کارشکنی و اذیت دولت تدبیر و امید پرداختند.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تأکید بر اینکه «تندروها از توافق هسته‌ای و موفقیت‌های دولت روحانی ناراحت و نگران هستند»، گفت: روحانی در سه گام متوالی از جمله توافق ژنو، لوزان و وین توانست به توافق جامع هسته‌ای دست پیدا کند و در طول این مدت پدیده‌ای به نام «دلواپسان» در ایران شکل گرفت.


حق‌شناس با اشاره به اینکه «مجموعه دلواپسان در تشکل‌ها، جریان‌های سیاسی و قوه مقننه حضور دارند»، تصریح کرد: این پدیده قصد دارد با مانع‌تراشی بر سر راه سیاست‌های خارجی و هسته‌ای روحانی سنگ‌اندازی کند و به نوعی رویکردهای خودشان را بر کرسی بنشانند.


به گفته وی، دلواپسان درصددند تا برجام را مغایر با منافع و مصالح ملی به مردم و افکار عمومی جلوه دهند و امروز می‌گویند توافق هسته‌ای برای ملت و کشور هیچ دستاوردی نداشته است.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: مجموعه دلواپسی با رد صلاحیت‌های گسترده و چند ریشتری اجازه ندادند تا افراد و چهره‌های سرشناس و برند اصلاح‌طلب، وارد رقابت در انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی شوند. هدف از رد صلاحیت‌های حداکثری این بود که بتوانند مجلس دهم را مانند مجلس نهم به تصاحب خودشان درآوردند، اما دیدید که تیر آن‌ها به سنگ خورد و در این انتخابات با شکست سنگینی مواجه شدند؛ یعنی مردم، سیاست‎ها و راهبردهای دلواپسان و جریان تندرو را «عقیم» کردند.


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه «دلواپسان و تندروها با ابزارهایی که در اختیار دارند، می‌خواهند تمام اقدامات و دستاوردهای دولت روحانی را ناکارآمد و منفی جلوه دهند»، اظهار کرد: دولت روحانی در هر حوزه‌ای که به موفقیت دست پیدا کند این پدیده پیروزی‌های روحانی را برای مردم به باخت و شکست تعبیر می‌کنند. در چندماه اخیر دلواپسان و جریان تندرو بازی جدید را به راه انداخته‌اند و دولت تدبیر و امید را متهم به «فساد و دروغ‌گویی» می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب