۵ اَبَر غذای زمستانی برای مبتلایان به دیابت
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، محققان تاکید میکنند، افراد مبتلا به دیابت باید برای ایجاد مصونیت در برابر عفونتها و همچنین مدیریت سطح قند خون خود در زمستان که ممکن است به دلیل تغییر در عادات روزانه دچار مشکل شود، غذای سالم بخورند.
به گفته آنها، به دلیل سردی صبح و عصر، بسیاری از افراد ممکن است تحرک کمتری داشته باشند و از پیاده روی خودداری کنند و به همین دلیل سطح قند خون افزایش مییابد. همچنین، برای غلبه بر سرما، افراد ممکن است به مصرف غذاهای پرکالری روی بیاورند که میتواند مدیریت دیابت را مشکلساز کند.
پژوهشگران باور دارند، توجه به آنچه که میخورید و ترکیبات مناسب میتواند به شما در مدیریت سطح گلوکز در زمستان کمک کند. هیچ کمبودی در میوهها و سبزیجات فصلی وجود ندارد که کنترل دیابت در این فصل از سال را با چالش مواجه کند.
دیابت یکی از شایعترین بیماریهای پزشکی در جهان است؛ درحالی که میتوان از ابتلا به دیابت پیشگیری و آن را مدیریت کرد.
محققان مصرف مواد غذایی که در زیر به آن اشاره شده را در فصل زمستان برای افراد مبتلا به دیابت توصیه میکنند:
۱. چغندر
مصرف چغندر برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید است. چغندر سرشار از فیبر و مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، آهن، منگنز و مواد شیمیایی گیاهی است و به کاهش قند خون و تنظیم سطح انسولین در بدن کمک میکند. میتوان چغندر را با مخلوط کردن آن با نارگیل و تهیه سوپ در رژیم غذایی خود بگنجانید.
۲. هویج
بنفش، نارنجی، قرمز، هر نوع هویجی که دستتان است، این سبزی ریشهدار را به بشقاب خود اضافه کنید. هویج حاوی فیبر غیرقابل هضم منحصر به فردی است که به کند کردن ترشح قند در جریان خون کمک میکند و احساس سیری را تقویت میکند. این بدان معناست که اگر قبل از ناهار و شام یک هویج خام کاملاً را به صورت استراتژیک بخوریم، میتواند از احتمال زیاده روی در خوردن غذای اصلی جلوگیری کند. عدم پرخوری به معنای کنترل بهتر افزایش قند خون بعد از غذا است.
۳. زردچوبه تازه
زردچوبه تازه معمولاً در زمستان به وفور در دسترس است. کورکومین، ترکیب فعال موجود در زردچوبه، تاثیر مثبتی بر کنترل سطح قند خون دارد و بسیار ضد التهاب است. دیابت یک بیماری التهابی است و هر چیزی که بتواند التهاب را در بدن فرو نشاند، در هر پروتکل مدیریت دیابت اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، مطالعات نشان میدهد که کورکومین میتواند مقاومت به انسولین، هیپرگلیسمی و چربی خون (کلسترول و تری گلیسیرید بالا) را بهبود بخشد.
۴. پرتقال
پرتقال به عنوان یک غذای فوق العاده برای افراد دیابتی محسوب میشود. به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد، میتوانید پرتقال را در غذاهایی مانند سالاد و آبمیوههای خانگی استفاده کنید.
۵. دارچین
دارچین نه تنها دارای خواص درمانی عالی است، بلکه سطح قند خون را نیز مدیریت میکند. سرشار از آنتی اکسیدانهاست و به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن که خطر ابتلا به دیابت را تشدید میکند، کمک میکند. دارچین همچنین سطح گلوکز و تری گلیسیرید را عادی میکند و خطر ابتلا به دیابت و چندین بیماری قلبی را کاهش میدهد. چای آویشن دارچینی بخورید گزینه مناسبی برای مصرف موثرتر دارچین است.
محققان تاکید میکنند، مصرف این مواد غذایی بدان معنی نیست که خوردن غذاهای فوق دیابت شما را معکوس میکند؛ کنترل دیابت نیاز به یک رویکرد چند عاملی دارد. هیچ ماده غذایی یا ماده معدنی جادویی نمیتواند سطح قند خون شما را تثبیت کند، اما ترکیبی از تغییرات سبک زندگی حول محور تغذیه و فعالیت فیزیکی میتواند کمک قابل توجهی کند.
انتهای پیام/