برگزاری دورههای آموزشی ویژه کارکنان تالار و رستورانهای اردبیل
به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، مسئول مرکز آموزشی این اداره کل با بیان این مطلب گفت: دوره های آموزشی «مدیریت منابع انسانی» و «روش های سرویسدهی مطلوب» ویژه کارکنان تالار و رستوران های داخل شهر پنجم و هفتم اردیبهشت ماه در تالار مجلل به مدت 4 ساعت برگزار شد.
ناصر محمودی با اشاره به شرکت بیش از 60 نفر از مدیران و 30 نفر از کارکنان تالار و رستوران، افزود: در این دوره های آموزشی مباحثی چون تشریفات، نحوه پاداشدهی به کارکنان، منابع انسانی و روابط بین کارکنان، اصول پذیرایی و میزبانی و نحوه سرو غذا و نوشیدنی آموزش داده شد.
وی با بیان اینکه به تمامی فراگیران این دوره های آموزشی، گواهینامه پایان دوره آموزشی اعطا می شود، اظهار داشت: این دوره های آموزشی با توجه به استقبال فراگیران و به تناسب نیازهای آموزشی و به منظور ارتقاء مهارت های کارکنان این بخش همچنان ادامه خواهند داشت.
به گفته این مقام مسئول؛ دوره های آموزشی مذکور توسط شرکت تدبیر گستران با همکاری مرکز آموزش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اتحادیه تالار و چلوکبابان استان اردبیل برگزار شد.
انتهای پیام/