مسابقه «غذای لذیذ» در خوابگاه دانشجویی خواهران واحد کرمان + تصاویر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان،دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تشکر از حضور دانشجویان اظهار کرد:«دانشجویان با امکانات کمی که در اختیار داشتند، توانستند با سعی و تلاش، ذوق، مهارت و هنر خود را در رقابتی سالم به نمایش بگذارند.»
دبیر هیات امنای استان کرمان با قدردانی از حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی برای برگزاری این مسابقات افزود:« در خوابگاههای دانشجویی تعداد زیادی از دانشجویان از هنر آشپزی برخوردارند که لازم است با آموزش دادن به سایر دانشجویان، آنها را در راستای استفاده از غذای طبیعی و سالم تشویق کنند.»
دکتر علی حمزهای معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرمان هم هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل و سالم ایرانی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه دانست و گفت:« تلاش بر این است تا با برگزاری برنامههای فرهنگی در بین دانشجویان، فضای مطلوبی در دانشگاه ایجاد کنیم.»
حجت الاسلام دکتر حمید انصاریان مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در سخنانی تلاش دانشجویان در این رقابت را ارج نهاد.
مسابقات آشپزی غذای لذیذ با حضور 34 تیم برگزار شد و شرکت کنندگان با رعایت شرایط و ضوابط خاصی از جمله مطلوبیت طعم غذا و مورد پسند بودن آن برای عموم، نوآوری و سلیقه در چیدمان و تزئینات و کیفیت و سلامت غذاهای پخته شده با هم به رقابت پرداختند.
در این مسابقات، معصومه روشی، فاطمه سبحانی، فاطمه مظفری، ندا پیرایش و پروانه شهبا به ترتیب مقامهای اول تا پنجم را کسب کردند و در پایان علاوه بر نفرات برتر به همه شرکت کنندگان لوح قدردانی و جایزه اهدا شد.
انتهای پیام/