درخشش طرح تولید پودر خوراکی غوره در رویداد ملی حل مسئله
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ملایر، مرتضی امیدینژاد رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با طرح تولید پودر خوراکی غوره توانست در نخستین رویداد ملی حل مسئله مقام دوم را در بخش استادان کسب کند.
علاوه بر استفاده از پودر غوره به عنوان یک طعم دهنده غذا مانند سماق، این فرآورده غذایی در طب اسلامی ایرانی نیز برای درمان بیماریهای دستگاه گوارش، صفرا، چربی سوزی و مشکلات کبدی موثر است.
امیدینژاد درباره طرح تولید پودر خوراکی غوره با بیان اینکه ملایر به عنوان شهر جهانی انگور انتخاب شده است به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ظرفیتی که در ملایر برای تولید این فرآورده خوراکی وجود دارد در دیگر مناطق کشور یافت نمیشود.
وی با اشاره به همکاری «مهندس آمنه بهادری» در این طرح بیان کرد: به دلیل موفقیت طرح و قول مساعد دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برای سرمایهگذاری دانشگاه در این طرح آماده همکاری برای راه اندازی واحد تولیدی این طرح و اشتغالزایی برای دانشجویان را داریم.
محمدعظیم خدایاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر و داور رویداد مشق امید هم به خبرنگار آنا گفت: این رویداد، رویدادی برای تمرین حل مسئله ویژه اعضای تشکلهاست تا به سمت حل مشکلات حرکت و چالشها را احصا کرده و دغدغه آنها حل این مسائل باشد و با راه حلهایی که ارائه میکنند، باعث حل مشکلات و خدمترسانی به مردم شوند.
داور نخستین رویداد ملی حل مسئله با بیان اینکه استقبال خوبی برای شرکت در این رویداد شده بود، افزود: در مراحل کشوری و استانی شاهد نگاههای مختلف و متنوعی به دلیل رشتههای تحصیلی و مقاطع تحصیلی مختلف شرکت کنندگان بودیم و همین موضوع باعث شده بود تا شرکت کنندگان از نگاه خود به این موضوعات بپردازند.
خدایاری گفت:در این رویداد به دانشجویان گفته شد علائه بر بحثهای آموزشی و پژوهشی میتوانند به مسائل منطقهای نیز پرداخته و کمک کنند تا ارتباط دانشگاه و صنعت شکل بگیرد و همین ارتباط دانشگاه با صنعت یکی از نقاط قوت این رویداد بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه برای ارزیابی طرحها شاخصهایی مطرح شده بود، گفت: طریقه تببین آن مسئله، نحوه ارائه و راهحلها و راهکارهای ارائه شده ازجمله این شاخصهاست.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/