اهتزاز پرچم حسینی و آغاز پویش نذر یاری در تهران
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، احمد احمدی صدر - مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، افزود: این مراسم در راستای هر چه باشکوه تر برگزار شدن مراسم عزای حسینی و ترویج سنت حسنه انفاق و دستگیری از قشر نیازمند شهر در قالب پویش «نذری یاری» با حضور هیاتهای بزرگ مذهبی تهران، پیرغلامان حسینی، گروههای جهادی، مجامع خیرین مناطق ۲۲گانه شهر تهران، روحانیون مساجد شاخص تهران، مداحان، خانواده های شهدای معزز مدافع حرم و ورزشکاران برگزار شد.
وی در این مراسم با تاکید بر تلاش و تعامل دوسویه مردم و حاکمیت در برطرف کردن آسیب های اجتماعی شهر، تصریح کرد: حضور همه جانبه دستگاه ها و نهادهای دولتی لازم است اما کافی نیست. کفایت مطلب آنجایی است که از ظرفیت های عظیم مردمی استفاده کنیم. استفاده از ظرفیت آحاد مردم یعنی همانند دهه ۶۰ وقتی که کشورهای متعددی دست به دست هم دادند تا به خاک ایران دست درازی کنند، آحاد مردم، از هر گویش و رنگ و خو و خلق و طایفه و مذهب و دین هر که بود آمدند و پای ایران ایستادند و با فدا کردن جان های خود یک وجب از خاک ایران مورد تعرض و در اختیار دشمن قرار نگرفت و چه کسی این کار را کرد جز آحاد مردم.
احمدی صدرافزود: شهرداری تهران شهرداری آحاد و تک تک مردم تهران است، همان مردمی که ۲-۳ میلیون جمعیت می آیند در تهران در بزرگداشت غدیر در اوج فشارهای اقتصادی و سیاسی دشمن نوید غدیر و عشق به ولایت مولا امیرالمومنین (ع) را سر می دهند و عظمت روز غدیر را رقم میزنند. اینان همه آحاد مردم هستند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: ما در شهر کسانی را داریم که به هر دلیلی دچار معضلات و آسیب های اجتماعی شده اند، در حالی که در حدود ۱۰ هزار هیئت در تهران داریم که هر کدام اگر فقط یک نفر از این افراد و خانواده شان را بعد از دوره بهبودی و پاکسازی تحت تکفل خود قرار دهند معضل معتادین متجاهر در تهران تمام است.
دبیر ستاد مسئولیت پذیری شهر تهران تاکید کرد: بعضی از کشورهای متمدنی که ادعای حقوق بشر سر میدهند میگویند معتاد متجاهر کف خیابان ۳ درصد احتمال بازگشت دارد پس بریزم در دریا. اما ما میگوییم این انسان است، خلیفه الله است، خداوند متعال انسان را در روی زمین خلق کرد و حالا به هر دلیلی حالا به این روز افتاده است.
وی ادامه داد: ما می گوییم گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان اسلام و گفتمان اخلاق محور یک جمله دارد و آن هم دفاع از مظلوم و توجه به محروم است. جایی که شما نماز را که سنجه اعمال است و شکستن آن مجاز نمی باشد، آنجا که جان انسانی در خطر است باید بشکنید. چند هزار آدم جانشان در خطر است در کوچه و خیابان و ما مکلفیم به نجات آنها، حتی اگر چند درصد احتمال نجات آنها وجود داشته باشد.
احمدی صدر در پاسخ به سوالی در رسانه ها مبنی بر اینکه "چرا هزینه میکنید این آدم معتاد متجاهر کلا وبال بر جامعه است و هزینه نباید بکنید ؟" افزود: اگر فرزندتان سرطان داشته باشد و پزشکان بگویند که احتمال دارد بچه فوت شود و یک درصد احتمال نجات دارد و اگر این هزینه سنگین را انجام بدهید بچه تان برگردد، چه کار می کنید؟ فرش زیر پای ، ماشین ، خانه و زندگی مان رامی فروشیم تا بچه مان برگردد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/