کاهش کالری دریافتی از طریق قند، چربی و نمک، مهمترین هدف سازمان غذا و دارو
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بهروز جنت، مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت که همزمان با پنجمین روز از هفته سلامت برگزار شد، با تاکید بر ضرورت حمایت سازمانهای نظارتی و صنایع غذایی برای کنترل بیماریهای غیرواگیر گفت: بیشترین مخاطره جامعه ما بیماریهای غیرواگیر است که خطرناکترین و مرموزترین آنها دیابت است.
وی با اشاره به اینکه، کنترل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر نظیر دیابت در آینده نزدیک تمام بودجههای سلامت خود را به سمت خود میکشاند، افزود: در همین راستا کاهش دریافت کالری از طریق کاهش قندهای ساده، چربی و نمک از اولویتهای کاری این سازمان در سال 95 است.
به گفته جنت برای پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر کمک سازمانهای نظارتی و صنایع غذایی لازم است و کاهش دغدغههای تولید کنندگان و تامین کنندگان مواد غذایی از دیکر برنامههای امسال سازمان غذا و داروست که به این منظور سامانه ttac را راه اندازی کردیم که در ماه جاری قسمت مربوط به ثبت واردات مواد اولیه فعال میشود.
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: دریافت پروانه از طریق این سامانه از دیگر برنامههای امسال سازمان غذا و داروست تا هرکسی که میتواند محصول خوب با فرمولاسیون مناسب سلامت ارائه دهد تا با ثبت در این سامانه و حذف بروکراسیهای اداری با تنوع بیشتر و تمرکز بر ارتقای سلامت محصولات خود در راه اهداف سلامت محور گام بردارند.
جنت گفت: امیدوارم بتوانیم با این شیوه تنوع محصولات غذایی و سلامتمحور را که دغدغه مردم است، ایجاد کرده و محصولی خوب با اندازه کافی و در راستای اهداف سلامتمحور در اختیار مردم قرار دهیم. بنابراین امیدواریم با کمک تولیدکنندگان به این اهداف دست یابیم.
گفتنی است، در ادامه این مراسم که در مرکز همایش های صدا وسیما برگزار شد با حضور وزیر بهداشت از سایت www.ttac.ir رونمایی و از 9 نفر از مسئولان صنایع غذایی که به طرح اصالت (شناسنامه محصول از تولید تا مسیر طی شده آزمایشگاهی) توجه ویژه و اهتمام داشتهاند،تقدیر شد.
انتهای پیام/