دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 اسفند 1394 - 11:09
در واکنش به اظهارنظر سخنگوی دستگاه قضا مطرح شد

درخواست نوبخت از شمخانی: مسئله ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات در نخستین جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح شود

سخنگوی دولت به دنبال اظهارنظر غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره مبانی قانونی ممنوع‌التصویری سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات، در نشست خبری امروز خود، به این اظهارات واکنش نشان داد.
کد خبر : 71675

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدباقر نوبخت در نشست خبری هفتگی خود که صبح امروز ـ سه شنبه ـ در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در این باره اظهار کرد: شایسته می‌دانم که به جای طرح این موضوع در فضای رسانه‌ها، در اولین جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح شود.


وی افزود: اگر می‌خواهیم تصمیم قاطعی بگیریم، باید این روند طی شود.


نوبخت افزود: از دبیر شورای عالی امنیت ملی می‌خواهیم این مسئله را در دستور اولین جلسه شورا قرا دهد.


سخنگوی دولت ادامه داد: معتقدم که مصدر و مرجع تصمیم‌گیری درباره این موضوع، شورای عالی امنیت ملی است و همه کسانی که در رسانه‌ها راجع به این مسله اظهارنظر می‌کنند یا خودشان یا رئیس قوه‌شان در شورا حضور دارند.


به گزارش آنا، حسن روحانی رئیس‌جمهوری، روز یکشنبه در نشست خبری با رسانه‌ها درباره ممنوع‌التصویر شدن سید محمد خاتمی گفته بود: شورای عالی امنیت ملی مباحثی در این زمینه‌ها داشته است. اما هیچ مصوبه‌ای در شورای عالی امنیت ملی مربوط به حضرت آقای خاتمی رئیس دولت هفتم و هشتم جمهوری اسلامی در هیچ دوره‌ای وجود نداشته است. من در دوره‌های مختلف عضو شورای عالی امنیت ملی بوده‌ام و در هیچ دوره‌ای چنین چیزی نبوده است. دبیرخانه هم حق ندارد چنین مصوبه‌ای داشته باشد. من از آقای شمخانی پرسیدم گفتند چنین چیزی نیست. ضمن اینکه اگر هم باشد، قانونی نیست. این حرف‌ها بیشتر به شوخی شباهت دارد.


محسنی اژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضا روز گذشته درباره این اظهارنظر رئیس‌جمهوری گفت: ممنوع التصویری رئیس‌جمهوری اسبق مبانی قانونی متعددی دارد و در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی و همچنین اختیارات دادستانی است.


وی همچنین گفت: احتمالا به علت مشغله زیاد، آقای روحانی این مصوبه را به خاطر نداشته است. سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به مصوبه شماره ۲۹۸ شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، سیاست‌های خبری و رسانه‌ای از سوی دبیرخانه شورا، تدوین و به همه رسانه‌ها از جمله رسانه ملی، مطبوعات و خبرگزاری‌ها ابلاغ می‌شود.


معاون اول قوه قضائیه افزود: برای این کار و براساس همین مصوبه، کارگروهی پیش‌بینی شده که این کارگروه مرکب از یک رئیس به انتخاب دبیر شورای عالی امنیت ملی، سه نماینده از طرف روسای سه قوه و همچنین نمایندگانی از طرف وزرای کشور، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد و نمایندگانی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح و صدا و سیماست که سیاستگذاری تبلیغات در آن انجام می گیرد.


محسنی اژه ای با اشاره به مصوبات متعدد این کارگروه در دولت قبل و دولت فعلی افزود: این کارگروه در جریان فتنه سال ۸۸ که عده‌ای حاضر به تمکین در برابر قانون نشدند و کشور را با آشوب مواجه کردند، در خصوص رئیس‌جمهور اسبق تصمیم گرفت، وی ممنوع‌التصویر شود و اخبار و تصاویر وی در رسانه‌ها منعکس نشود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب