دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 اسفند 1394 - 10:44

نخستین گروه از دانشجویان کار‌شناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی واحد سروستان از پایان‌نامه خود دفاع کردند

نخستین گروه از دانشجویان کار‌شناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان از پایان‌نامه خود دفاع کردند.
کد خبر : 71650

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم که دکتر حسین میلادیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان و جمعی از استادان و دانشجویان این واحد حضور داشتند ۵ نفر از دانشجویان این رشته از پایان نامه خود دفاع کردند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان با تاکید بر کاربردی بودن اکثر رشته‌های این واحد دانشگاهی گفت: « واحد سروستان جزء دانشگاه‌های بر‌تر استان فارس در رشته علوم و صنایع غذایی و علوم تغذیه است که مهم‌ترین دلایل این برتری توجه به کیفیت آموزش از سوی استادان مجرب و وجود آزمایشگاه‌های پیشرفته با بهترین تجهیزات روز است.»


میلادیان افزود: «این واحد دانشگاهی در سال تحصیلی جدید در رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع دکتری دانشجو پذیرش می‌کند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب