دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1394 - 14:00
معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو:

مصرف آرسنیک در آبمیوه‌ها کذب محض است

معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: وجود مقدار زیاد آرسنیک در آبمیوه‌های صنعتی به‌خصوص در آب سیب و انگور اظهارنظری غیر کارشناسانه و غیرعلمی تلقی می‌شود.
کد خبر : 71509

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سهیل اسکندری، معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه هیچ شرکتی برای رقیق کردن آب سیب و آب انگور از آرسنیک بیشتری استفاده نمی‌کند، تصریح کرد: اصولاً در تولید دو محصول آبمیوه‌های انگور و سیب، آن‌ها را رقیق نمی‌کنند ضمن اینکه تمامی محصولات تولید داخل از جمله نوشیدنی‌های بر پایه آبمیوه، قبل، حین و حتی پس از تولید و در سطح عرضه تحت نظارت کارشناسان معاونت‌های غذا و داروی علوم پزشکی سراسر کشور است.


وی ادامه داد: تاکنون در PMS کشوری و نظارت‌های معمولی که همواره در سطح عرضه انجام می‌شود گزارشی مبنی بر بالا بودن آرسنیک در محصول آب انگور و آب سیب مشاهده نشده است ضمن آنکه مبنی بر مطالعات انجام‌شده اصولاً هیچ ارتباطی بین بیماری دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی و بالا بودن میزان آرسنیک در مواد غذایی وجود ندارد و گزارش منسوب به سازمان FDO در خصوص مصرف آرسنیک نیز کذب محض بوده و کاملاً غیرعلمی است.


اسکندری با ابراز تأسف از اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و غیرعلمی برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در رسانه‌ها مبنی بر عدم سلامت محصولات غذایی ازجمله نوشیدنی‌ها و ابتلا مصرف‌کنندگان به بیماری‌های خاص به دلیل نحوه فرآوری آن‌ها، این عمل را غیراخلاقی و مشوش کننده اذهان مصرف‌کنندگان دانست.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب