آب این میوهها باعث درمان و پیشگیری از عفونتهای کلیوی میشود
دکتر محمد هاشمی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا، اظهار کرد: میوه و آبمیوههایی که دارای رنگدانه قرمز و مزه ترش است مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند که مصرف این مواد منجر به مقابله سیستم کلیوی با عفونتهای موضعی میشود.
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: مصرف میوههایی مانند زغال اخته، انار، آلبالو، زرشک و آب این میوهها، موجب ترشح خاصیت ضد میکروبی در برابر عفونت موضعی دستگاه ادارای میشود که موجب پیشگیری و حتی درمان در موارد محدود میشود.
هاشمی یادآور شد: به افراد توصیه میشود روزانه یک لیوان آبمیوههایی طبیعی را که دارای رنگدانه قرمز هستند، مصرف کنند و تاکید میشود آبمیوههای صنعتی که دارای مقدار زیادی شکر و مواد افزودنی است، مورد استفاده قرار ندهند.
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با بیان اینکه مصرف این میوهها به تنهایی موجب پیشگیری از ابتلا به عفونتهای کلیوی نمیشود، اظهار کرد: به افراد مبتلا توصیه میشود در کنا درمانهای دارویی این میوهها و آبمیوهها را نیز مصرف کنند.
وی افزود: مصرف این دسته از میوهها موجب پیشگیری از تمام عفونتهای کلیوی نمیشود.
انتهای پیام/