دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران: اتاق تهران در استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی فرصتسوزی کرده است
کاوه زرگران در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با اشاره به وجود افراد تحصیلکرده بسیار در حوزه بخش خصوصی، گفت: ما در دوره کنونی اتاق بازرگانی تهران نتوانستیم از نیروهای تحصیلکرده و سرمایههای انسانی آموزشدیده خود درست استفاده کنیم و توانمندی آنها را در جهت تقویت هر چه بیشتر فعالیتهای اقتصادی بخش خصوصی قرار دهیم.
وی افزود: یکی دیگر از وظایف اتاق بازرگانی تهران در دورهای که گذشت، این بود که به رتق و فتق مشکلات و دغدغههای بخش خصوصی و تشکلها در اقتصاد بپردازد که البته این کار هم آن طور که شایسته بود انجام نشد.
زرگران با بیان اینکه مطابق ماده 77 برنامه پنج ساله پنجم سود یک در هزار فروش کالاها و خدمات واحدهای تولیدی برای تمدید کارت بازرگانی دریافت میشود، اظهار کرد: این میزان دریافتی که فشار مضاعفی را به بنگاههای اقتصادی وارد میکند، قرار بود به عنوان بودجهای کلان صرف توانمندسازی تشکلها شود که البته در دوره جاری اتاق تهران چنین چیزی صورت نگرفت.
وی ادامه داد: این در حالی است که دریافت یک در هزار فروش واحدهای تولیدی در شرایط سخت اقتصادی فعلی در واقع بار مالی را بر دوش تولیدکنندگان گذاشت اما هرگز از سوی اتاق تهران موجب حل مشکلی از مشکلات بخش خصوصی نشد.
انتهای پیام/