دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران: اتاق تهران در استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی فرصت‌سوزی کرده است

دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی اتاق‌های بازرگانی این است که از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های موجود برای تقویت زمینه حضور بخش خصوصی در اقتصاد ملی استفاده کند،گفت: اتاق بازرگانی تهران در دوره کنونی دراین زمینه فرصت‌سوزی‌های زیادی داشته است.
کد خبر : 7053

کاوه زرگران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با اشاره به وجود افراد تحصیل‌کرده بسیار در حوزه بخش خصوصی، گفت: ما در دوره کنونی اتاق بازرگانی تهران نتوانستیم از نیروهای تحصیلکرده و سرمایه‌های انسانی آموزش‌دیده خود درست استفاده کنیم و توانمندی آنها را در جهت تقویت هر چه بیشتر فعالیت‌های اقتصادی بخش خصوصی قرار دهیم.


وی افزود: یکی دیگر از وظایف اتاق بازرگانی تهران در دوره‌ای که گذشت، این بود که به رتق و فتق مشکلات و دغدغه‌های بخش خصوصی و تشکل‌ها در اقتصاد بپردازد که البته این کار هم آن طور که شایسته بود انجام نشد.


زرگران با بیان اینکه مطابق ماده 77 برنامه پنج ساله پنجم سود یک در هزار فروش کالاها و خدمات واحدهای تولیدی برای تمدید کارت بازرگانی دریافت می‌شود، اظهار کرد: این میزان دریافتی که فشار مضاعفی را به بنگاه‌های اقتصادی وارد می‌کند، قرار بود به عنوان بودجه‌ای کلان صرف توانمندسازی تشکل‌ها شود که البته در دوره جاری اتاق تهران چنین چیزی صورت نگرفت.


وی ادامه داد: این در حالی است که دریافت یک در هزار فروش واحدهای تولیدی در شرایط سخت اقتصادی فعلی در واقع بار مالی را بر دوش تولیدکنندگان گذاشت اما هرگز از سوی اتاق تهران موجب حل مشکلی از مشکلات بخش خصوصی نشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب