چگونه دندانهای سفیدی داشته باشیم؟
دکتر خدیجه رحمانی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره راهکارهای سفید و براق نگهداشتن دندان، گفت: به افراد توصیه میشود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان میشود.
این متخصص تغذیه، افزود: به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه میشود میوههای گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندانها میشود.
وی در ادامه یادآور شد: اما به طور کلی به افراد توصیه میشود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشکها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش میرسد،مورد استفاده قرار ندهند.
انتهای پیام/