دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 اسفند 1394 - 09:42
شریف‌زاده به آنا خبر داد:

تولید صنعتی آنتی‌فوم‌های خوراکی برای مصارف کارخانه‌های لبنی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا

پس از پنج سال کار تحقیقاتی از سوی پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا آنتی فومهای خوراکی برای مصارف کارخانه‌های لبنی وارد فاز تولید صنعتی شد.
کد خبر : 68609

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا در این باره به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «شرکت دانش‌بنیان شوکا شیمی اسپادانا یکی از پنج شرکت دانش‌بنیان این واحد پس از پنج سال کار تحقیقاتی و تیمی مداوم درباره تولید امولسیفایر‌ها و آنتی‌فوم‌های صنعتی و خوراکی موفق به تولید صنعتی این ماده خوراکی شد.»


دکتر علی شریف‌زاده تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا را در راستای منویات مقام معظم رهبری به عنوان مهم‌ترین زیرساخت‌های اقتصادی کشور دانست و افزود: «تولید آنتی‌فوم‌های خوراکی از سوی محققان و پژوهشگران واحد شهرضا با هدف قطع وابستگی کشور به این دسته از محصولات استراتژیک مورد نیاز صنایع انجام گرفت.»


رئیس واحد شهرضا نقش شرکت‌های دانش‌بنیان را در تحقق و توسعه اقتصاد مقاومتی و دنیای کسب و کار حیاتی بیان کرد و گفت: «شرکت دانش‌بنیان شوکا شیمی اسپادانا که به شماره ۱۶۸۹ به ثبت رسیده در مرحله اول با تولید ۸۰ کیلو گرم آنتی فوم خوراکی برای مصارف کارخانه‌های لبنی گام خود را برای قطع کامل وابستگی صنایع کشور به این نوع محصولات خارجی برداشته است.»


شریف‌زاده اظهار کرد: «بعد از اختراع و تولید تخت فول الکتریکال هوشمند نانوئی (تخت بیمار) در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا آنتی فوم‌های خوراکی دومین محصول شرکت‌های دانش‌بنیان بوده که وارد فاز تولید صنعتی شده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب