دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تصاویر/ چندش‌آور ترین رستوران جهان/ از خوراک سمندر تا پای آبپز کروکودیل!

بعضی رستوران‌ها برای جذب مشتری از غذای خوشمزه با ظاهری جذاب و هیجان ‌انگیز استفاده می‌کنند، اما در این میان رستوران‌هایی هم هستند که خیلی به این موضوع اعتقاد ندارند و می‌خواهند متفاوت باشند.
کد خبر : 67394

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از مجله مهر، حتی اگر شما جز افرادی باشید که علاقه زیادی به چشیدن غذاهای جدید داشته باشد، حتما با حضور در این رستوران و در مواجه با بشقاب‌های غذایی که جلوی‌تان می‌گذارند، تعجب می‌کنید!




این رستوران ژاپنی در یوکوما واقع شده و از آن دست رستوران‌هایی است که مطمئنا برای افرادی که قلب ضعیفی دارند، مناسب نخواهد بود. در مدت زمان ۶ سالی که این رستوران کار خودش را آغاز کرده، سرآشپز فوکوکا عجیب‌ترین و غیر معمول‌ترین مواد غذایی را که در تمام دنیا می‌توان پیدا کرد، برای مشتریانش سرو کرده است. این سرآشپز با کمکِ دوستانی که در کشورهای دیگر می‌شناسد، توانسته به چیزهای عجیبی که حالا در رستورانش سرو می‌کند، دست پیدا کند؛ چیزهایی از قبلی عقرب سیاه تا حتی گوشت شتر!


همچنین این رستوران برای زمان‌های خاص سال سفارش‌های ویژه‌ای را در نظر می‌گیرد، برای مثال گوشت گوزن و گورکن یا حتی پای آب‌پز شده کروکودیل! منوی رستوران در فصل‌های مختلف فرق می‌کند و به همین دلیل اگر هوس گوشت تمساح کرده باشید، از قبل باید تماس بگیرید و رزرو کنید و بعد قصد رفتن به یوکوهاما را داشته باشید.




اگر فکر کردید تمام عجایب رستوران را دیده‌اید، اصلا اینطور نیست و باید نگاهی به لیست دسرهای آن داشته باشید! شاید بخواهید برای دسر «پودینگ آلوده» را سفارش دهید و با دنیایی از کِرم‌های خوشمزه روبرو شوید.


منوی نوشیدنی‌ها هم دست کمی از باقی غذاها ندارد، ماری سمی در بطری! با این استدلال که روح ژاپنی غذا حفظ شود!


این رستوران با اینکه مکان وحشتناکی به نظر می‌رسد، اما با اینکه هزینه غذاهایش هم بالا است، ولی طرفداران پر و پاقرصی در میان محلی‌ها و البته توریست‌ها دارد و به نظر می‌رسد مردم دوست دارند تجربه خوردن قورباغه سمندر سرخ شده را در کنار باقی غذاهای متفاوت رستوران داشته باشند!


رستوران‌‌ها از مکان‌هایی هستند که در فرهنگ‌های مختلف انواع متفاوتی از غذاها در آن‌ها سرو می‌شود که شاید در دیگر کشورها حتی تصور خوردن آن‌ها هم عجیب و غریب به نظر برسد. البته در ایران و فرهنگ پخت و پز ما نوع غذاها با ذائقه اکثر ملیت‌ها هم‌خوانی دارد و کمتر پیش می‌آید که توریست یا یک خارجی از غذاها و دسرهای ایرانی استقبال نکند.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب