دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک کارشناس طب سنتی عنوان کرد:

خوردن زیاد گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی است

یک کارشناس طب سنتی گفت: خوردن زیاد گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است. گوشت گاو غلیظ و دیرهضم است و مسبب بیماری‌های مانند ورم طحال، واریس و وسواس می‌شود.
کد خبر : 66563

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از تسنیم، سید جواد علوی اظهار داشت: داروهای سنتی نیز عوارض و تداخل‌های دارویی خاص خود را دارند، استفاده‌ خودسرانه از این داروها باعث ایجاد عوارض جانبی می‌شود.


به گفته وی افراد برای درمان بیماری‌ها و پیشگیری از آن باید عادات غذایی خود را اصلاح کنند تا به نتیجه مطلوب‌تری برسند؛ مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم به معده آسیب وارد می‌کند.


این کارشناس طب سنتی ادامه داد: از جمله عادات صحیح غذا خوردن این است که افراد از بهترین گوشت در غذای خود استفاده کنند که بهترین گوشت برای مزاج انسان، گوشت گوسفند است که دل، جگر و کلیه آن برای تقویت قلب، کبد و کلیه مفید است.


علوی افزود: خوردن زیاد گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است, گوشت گاو غلیظ و دیرهضم است و مسبب بیماری‌های مانند ورم طحال، واریس و وسواس است.


وی عنوان کرد: از عادات بد غذایی دیگر غذا خوردن با شکم پر یا چند گونه غذا را همزمان مصرف کردن، مداومت در خوردن غذاهای غلیظ و دیر هضم مثل گوشت گاو و گوساله، ماکارونی، قارچ، غذای کنسروی، غذای فریزری و مایعات سرد نوشیدن در حالت خالی بودن معده باعث ضعف قوه هاضمه، کاهش حرارت غریزی و نهایتا بروز انواع بیماری می‌شود.


این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: دیرخوابیدن به قوای بدن آسیب جدی وارد می‌کند و از دیدگاه طب ایرانی، بهترین ساعات خواب از ساعت 10 شب تا 4 صبح است. این خواب باعث تقویت قوای مختلف بدن می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب