تولید عایق ضدحریق صنایع با کیفیت ۴۰ درصدی از مشابه خارجی
مرتضی حسینی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان نوآوران کیمیا مهراز در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با محصول عایق ضد حریق در این رویداد شرکت کرد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا بیان کرد: با جمعی از اساتید هیئتعلمی دانشگاه و افراد باتجربه از صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد گرد هم آمدیم و عایقی به نام عایق ضدحریق وارد مملکت میشد که مورد نیاز همه صنایع اعم از پتروشیمی، پالایشگاه، نفت، گاز، سیمان و ... بود که میلیونها دلار در سال ارزبری از مملکت دارد و از شرکتهای SVT، KBS و هیلتی آلمان و سایر کشورها مانند ایتالیا و چین وارد میشود را تولید کردیم.
وی افزود: هر یک دلار که از مملکت خارج میشود، یک نفر ایرانی بیکار خواهد شد. ما این ماده را بر اساس مواد معدنی و عناصر تماماً داخلی و طبق نظر سازمان بسیج علمی و فناوری کل کشور با ۴۰ درصد کیفیت بالاتر از بهترین نوع این محصول که آلمانی است با مقاومت حرارتی حداقل ۱۲۰۰ درجه ساختیم.
حسینی ادامه داد: مقاومت حرارتی محصولات وارداتی ۷۰۰ درجه است. محصول تولیدی شرکت ما مشابه داخلی به هیچ عنوان ندارد. در حال حاضر از عایقی استفاده میشود که با ضخامت پایه سیمانی و درجه حرارت حداکثر ۴۰۰ درجه دارد که با ضخامتی بین ۵ تا ۷ سانتیمتر اجرا میشود اما محصول ما حداکثر ۳ میلیمتر و با حداقل مقاومت حرارتی ۱۲۰۰ درجه است.
وی افزود: علاوه بر اینکه از خروج ارز جلوگیری میکند، اخیراً محصول ما از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جزء محصولات صادراتی قرار گرفته که به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی و روسی در وزارت امور خارجه به صورت کتابچه در آمده است.
حسینی خاطرنشان کرد: محصولات وارداتی بر اساس مواد آلی و شیمیایی هستند که از عناصری مثل اوره و ملامین تشکیل میشود که وقتی در محیط حریق قرار میگیرد مثلاً گاز ناکس از خودش تولید میکنند که برای افرادی که در محیط حریق هستند یا افرادی که برای اطفای حریق میروند باعث خفگی میشود. محصول ما حداقل دمای حرارتیاش ۱۲۰۰ درجه است، در دمای ۷۰۰ درجه گاز CO۲ و در دمای ۹۰۰ درجه بخار آب تولید میکند، هیچگونه آلایندگی ندارد و دوستدار محیط زیست است.
وی با اشاره به اینکه از حمایتهای دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس که ما را مورد حمایت قرار دادند، تقدیر میکنم، گفت: این شرکت افتخار دارد که پلی ارتباطی بین صنعت و دانشگاه ایجاد کرده است. ما در پارک علم و فناوری واحد بندرعباس مستقر هستیم.
حسینی در ارزیابی رویداد عصر امید گفت: از مقامات مختلف از حجت الاسلام رستمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاهها و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه ما بازدید داشتند و إنشاءالله مفید فایده باشد و حمایت کنند. اتفاق خیلی خوبی که در این نمایشگاه افتاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه بود و با توجه به اینکه بندرعباس یکی از قطبهای صنعت ایران است ما از طریق تیم توسعه و تحقیقی که در شرکت دانش بنیان نوآوران کیمیا مهراز وجود دارد، میتوانیم نیازهای صنایع منطقه را مرتفع کنیم.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/