دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عصر امید/ ۳۲۲

ساخت کامپوزیت مواد نو و بازیافت مواد دورریختنی

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت: ما توانستیم از فراوری، بازیافت و ترکیب مواد محصولات جدیدی تولید کنیم که کیفیت فوق العاده بالاتری نسبت به محصولات مشابه داشت در صنایع خودروسازی، ساختمان، کشاورزی، نظامی و آموزشی توانستیم از این مواد استفاده کنیم و به صورت عمده در صنعت خودرو و خدمات و قطعات مختلف فعالیت می کنیم.
کد خبر : 662423
کامپوزیت



هانی چمبری که از واحد نیشابور در رویداد گام دوم حضور یافته است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در معرفی محصول خود اظهار کرد: من از سال ۹۱ فعالیت خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، و از سال ۹۳ عضو مرکز رشد دانشگاه هستم و محصول من کمپوزیت مواد نو و بازیافت است.


وی درباره اشتغال زایی این طرح افزود: اشتغال زایی برای حدود ۱۱ نفر به طور مستقیم و ۲۰ نفر هم به طور غیر مستقیم ایجاد کردیم.


مدیر عامل شرکت پالایش فیروزه خراسان در بیان مزایای این محصول یادآور شد: مزیت نسبی در بحث ارزی، در سال ۹۱ با اعلام گمرک و وزارت صمت مبلغ ۵۷۰۰ میلیارد تومان صرف واردات محصولات چند لایه در کشور شده است، محصولات چند لایه و تتراپکها به خاطر اینکه فیدگرید هستند از مواد چند لایه با کیفیتی تولید می‌شوند و بعد از مصرف هم مصرف کننده و هم شرکت تولیدکننده این محصول وارد محیط زیست شده و نهایت دفع می‌شد ما از این طریق جلوی هدر رفت این سرمایه را توانستیم بگیریم این مبلغ برای سال ۹۱ بود و با این تورم خیلی بیشتر شده است.


وی درباره هزینه‌های این طرح یاداور شد: هزینه تمام شده در سال ۹۶ که وارد صنعت شدیم رقمی حدود یک میلیارد تومان بود که بخش زیادی توسط خودمان تامین شد و هیچ گونه تسهیلاتی از طریق دانشگاه آزاد و مراجع دیگر نگرفتیم و با اندک سرمایه‌ای که جمع کرده بودیم کار را توسعه دادیم. قیمت تمام شده از لحاظ تولید شده موارد کامپوزیت عالی حدود ۱۵ هزار تومان است که پایین ترین درجه مواد بازیافتی در کشور حدود ۱۷، ۱۸ هزار تومان است، مواد کامپوزیتی ما از کیفیت خیلی بالایی برخوردار است و مشابه آن در کشورهای دیگر رقمی حدود ۴ دلار برای هر کیلو در نظر گرفته شده است.


چمبری که از واحد نیشابور در این رویداد حضور یافته است درباره حمایت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تا الان فقط ۴ میلیون تومان از دانشگاه آزاد به صورت نقدی و غیر نقدی به شرکت من کمک شده است و این ۴ میلیون هم من اولین شرکتی بودم که وارد دانشگاه آزاد نیشابور شدم و توانستم این تسهیلات را جذب کنم و فکر نمی کنم شرکت دیگر در این واحد توانسته باشد از این تسهیلات استفاده کند. واقعیت من از حمایت ها راضی نیستم در حالی که همه ما برآمده از دانشگاه آزاد هستیم.


وی درباره رویداد گام دوم اظهار کرد: رویداد گام دوم صحبتهای خوبی مطرح شده امیدوارم این اتفاقات بیفتد دانشگاه آزاد ظرفیتهای بالایی دارد و بیش از یک میلیون نفر دانشجو در کشور ظرفیت بالایی در اشتغال زایی و درآمدزایی ایجاد کرده است. امیدوارم دانشگاه این حرف را عملی و از شرکتهای دانش بنیان حمایت کند اگر هم به صورت مادی حمایت نمی کنند حداقل به صورت معنوی در تامین اجتماعی و مالیات حمایت کنند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب