افزایش سود و درآمدزایی با ارتقای کالای تولیدکنندگان بذر
رمضانعلی محمودی که با گروه پژوهشی در نمایشگاه عصر امید حضور یافته یود در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: بهعنوان زیرمجموعه مرکز تحقیقات بذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، یک گروه پژوهشی در زمینه ماشینهای تولید بذر راهاندازی کردیم که مشتمل بر پنج عضو هیئت علمی باتجربه و دو نفر از متخصصان ماشینهای کشاورزی است که مهارت زیادی در تولید ماشینهای کشاورزی دارند.
وی افزود: مدت زماتی که بذر تولید و کشت میشود باید فرایندی به نام فراوری بذر را طی کند. طی این فراوری نیاز به ماشینهایی است که در گروه پژوهشی روی این ماشینها اعم از ماشینهای استخراج بذر کار میکنیم. فرض کنید بذر را از خیار جدا کنند. ماشینهای خشککن، ماشینهای تمیزکن، ماشینهای درجهبندی، ماشینهایی که بذر را پوششدهی میکنند و ماشینهایی که شمارش و بستهبندی میکنند، مواردی هستند که در این گروه روی آنها کار میکنیم.
رئیس گروه پژوهشی مرکز تحقیقات بذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بیان کرد: هرگونه مشاوره یا نیاز به تولید این دستگاهها باشد، میتوانیم با تیم قوی که داریم، آن را انجام دهیم و حتی در اصفهان آنها را تولید کنیم. اگر تولیدکنندگان هم با دستگاههایی کار میکنند که با آنها مشکلاتی دارند، میتوانیم روی آن دستگاهها کار و عیوب آنها را برطرف و بهینهسازیاش کنیم، بومیاش میکنیم و درنهایت تحویل میدهیم.
دانشگاه امکانات بیشتر و فضای فیزیکی کافی در اختیار بگذارد
محمودی متذکر شد: بذر یک کالای استراتژیک است. کشور ما اکنون در تولید اولیه بذر گام برداشته و بذرهای هیبرید تولید میکند. بذر مانند محصولات دیگر باید فراوری شود تا به دست مصرفکننده برسد و بتواند با بهترین کیفیت و اطمینان کامل آن را مصرف کند. میخواهیم این حلقه گمشده را در این مجموعه کامل کنیم. نیازهای بومی را برطرف و حتی بذر تولید شده را با بهترین کیفیت صادر کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان توضیح داد: به نمایشگاه عصر امید آمدیم تا تیمی را که چیدهایم، معرفی کنیم. بگوییم میتوانیم کالای هر تولیدکننده بذر یا صادرکننده بذر را ارتقا دهیم که به بهترین سود و درآمدزایی برسد. از دانشگاه تقاضا دارم امکانات بیشتر و فضای فیزیکی کافی در اختیارمان بگذارد تا بتوانیم این هدف را به نتیجه مطلوب برسانیم.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/