دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1401 - 10:51
رویداد عصر امید/ ۳۲۲

«دوچرخه برقی» در نمایشگاه عصر امید رکاب خورد

پژوهشگر و مبدع دوچرخه برقی بیان کرد که این دوچرخه نیروی کمک‌کننده برقی تولید و مانند مربی در کنار دوچرخه‌سوار او را برای پیمایش بیشترین مسافت تشویق می‌کند.
کد خبر : 662425
دوچرخه برقی

حسین گل‌خندان مبدع دوچرخه برقی که در قالب هسته و گروه پژوهشی ساخت و طراحی تجهیزات و ماشین‌های فناورانه و پیشرو در رویداد نمایشگاه عصر امید شرکت کرده بود، درباره ایده خود به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: دوچرخه‌های برقی یا همان دوچرخه‌های الکتریکی در سال‌های اخیر به دلیل مطرح شدن حمل و نقل درون‌شهری سبز، جایگاه خاصی یافته‌اند.


وی با بیان اینکه با توجه به رویکرد توسعه حمل و نقل پاک در کشورهای پیشرفته دنیا، دوچرخه‌های برقی برای حمل و نقل درون شهری سبز، جایگاه ویژه‌ای یافته‌اند، ادامه داد: بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا به سمت توسعه دوچرخه سواری گام برداشته‌اند و روزانه سهم قابل توجهی از سفرهای درون شهری خود را به دوچرخه سواری اختصاص می‌دهند.


این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا توضیح داد: همه به خوبی می دانیم که بعد از شنا، دوچرخه سواری مفرح ترین و لذت بخش ترین ورزش دنیاست؛ اما دوچرخه سواری نیاز به آمادگی جسمانی بالا دارد و فرد عادی برای دوچرخه سواری در پیمایش مسافت‌های طولانی و به‌ویژه در مواجهه با شیب‌ها با مشکل مواجه خواهد شد.


گل‌خندان درباره ویژگی طرح ابداعی خود گفت: دوچرخه برقی یک دوچرخه معمولی است که بخش‌های الکتریکی مختلفی مانند موتور، باتری و کنترلر، صفحه نمایش و… به آن اضافه شده است تا یک نیروی کمک کننده برقی تولید کند که در مسافت‌های طولانی و یا شیب‌های سنگین و در مواقع خستگی و پایین بودن سطح انرژی دوچرخه سوار، مانند یک مربی در کنار دوچرخه‌سوار باشد و او را برای پیمایش بیشترین مسافت تشویق کند.


وی برگزاری رویداد عصر امید را بسیار مفید دانست و توضیح داد: امروزه شرکت‌ها دو دسته شده‌اند؛ آن‌هایی که قادر به حفظ کارکنان نیستند و گروهی که هر روز لذت کار را برای نیروها افزایش می‌دهند. مدیران موفق می‌توانند با اصول «استعدادپروری»، بازی برد- برد را برای کارکنان رقم بزنند تا هر عضو تیم خود را «متعلق» به بخشی از کل بداند. این رویداد به ما کمک می‌کند تا با هم ارتباط برقرار و پیشرفت کنیم. تا حس تعلق را در خود ایجاد کنیم و به اعضای تیم‌ها نشان می‌دهد که واقعا برای آن‌ها ارزش قائل هستند.


مبدع دوچرخه برقی افزود: هر کسی که تا به حال عضو یک تیم ورزشی بوده است می‌داند که دستیابی به موفقیت درکنار هم می‌تواند یک تجربه صمیمانه باشد. اعضای تیم با بهره گیری از تمایل خود به دستیابی به پیروزی، با هم و در کنار هم تلاش می‌کنند و یکدیگر را به چالش می‌کشند تا بهترین‌های خود را به ارمغان بیاورند. لذت یادگیری و در نهایت برنده شدن وقتی با دیگران به اشتراک گذاشته شود ۱۰ برابر بیشتر می‌شود. چالش‌ها اعضای تیم‌ها را به هم پیوند می‌زند.


عضو تیم استان فارس شرکت کننده در رویداد عصر امید بیان کرد که این رویداد ما را به این فکر وامی‌دارد که این پرسش را از خود بپرسیم؛ چگونه می‌توانیم بهترین خود را شکست دهیم؟ این سوال به معنای بررسی نحوه تشویق هم تیمی‌ها به یادگیری، آزمایش و فراتر از مرزها رفتن به معنای نوآوری و خلاقیت داشتن در خدمت به هدف بزرگ‌تر است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب