ضرورت وجود صندوقی برای شناسایی و حمایت از ایدهها
حافظ قاسمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به برپایی غرفه در نمایشگاه عصر امیر، درباره اهداف حضور در این رویداد اظهار کرد: عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان هستم که در زمینه گیاهان دارویی فعالیت دارم و بهعنوان نماینده شرکت گیاهان دارویی اشک گل دیلم واحد لاهیجان در این نمایشگاه شرکت کردم.
وی افزود: در منطقه دیلمان خوشبختانه بهصورت خودرو و طبیعی بیش از ۷۰ نوع گیاهان دارویی روئیده میشود، به دلیل اینکه PH مناسب خاکش است و اختلاف سطحش با دریا یکهزار و ۵۰۰ متر است، امسال بهصورت پایلوت در یک مزرعه کوچک پنج نمونه گیاه کاشتیم ازجمله بابونه، آویشن، گلگاوزبان و ... که کاملاً هم ارگانیک است.
عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اضافه کرد: منتظر سرمایهگذار هستیم تا در عصارهگیری و اسانسگیری با توجه به مزیت ارگانیک بودن آن بتوانیم در بازار داخلی و حتی بازار خارجی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
نماینده شرکت گیاهان دارویی اشک گل دیلم واحد لاهیجان درباره انتظار خود از مسئولان مربوط توضیح داد: حمایتها از شرکتهای دانشبنیان نباید صرفاً این نباشد که یک پوستر و بنری بزنیم و چند عکس بگیریم و برویم، با توجه به شعار سال و همت مسئولان دانشگاه آزاد و هزینهای که در این زمینه کردند، امیدواریم این اقدام خروجی مناسبی داشته باشد.
قاسمی ابراز امیدواری کرد که ایدهها دیده شود و در کنار آن بستری هم فراهم شود و یک صندوقی باشد که از ایدهها حمایت کند. حمایتها باید عملی باشد و در حد حرف نباشد. خود دانشگاه آزاد اسلامی هم باید در زمینه حمایت؛ خلاقیت از خود نشان دهد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/