درخشش کشور فقط از مسیر دانشبنیان و فناوری میگذرد
جمشید صباغزاده در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در رویداد ملی عصر امید در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه تقارن ۴۰ سالگی دانشگاه آزاد اسلامی با فرمایش مقام معظم رهبری اتفاق مبارکی است، خاطرنشان کرد: در این راستا تصمیم بر این شد در قالب یک نمایشگاه، دستاوردهای دانشگاه یکجا عرضه شود، خودش یک واقعه بسیار مهم و خوب بود و الحمدلله خوب هم توانستند افرادی که مجری بودند، به خوبی اینها را بیان کنند، نشان دهند و به نمایش بگذارند.
وی افزود: به شخصه با وجود اینکه سالهاست در دانشگاه آزاد اسلامی هستم و روی شرکتهای دانشبنیان و آزمایشگاههایی که وجود دارد، تسلط دارم ولی زمانی وارد این نمایشگاه شدم واقعاً احساس غرور به من دست داد چون اینقدر این کارها را عمیق، ریشهدار و مطابق با نیازهای جامعه دیدم که بسیار پسندیدم و به نظرم میرسد که در گام دوم، این امر باعث یک حرکت و انگیزه خیلی بزرگی خواهد شد که بتوانیم بهتر از قبل حرکت کنیم و إنشاءالله دستاوردهای خوبی برای کشورمان داشته باشیم.
قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در رابطه با اینکه این واحد علوم و تحقیقات با چه ظرفیت و توانی در نمایشگاه حضور دارد، اظهار کرد: پیش از حضور در نمایشگاه مطابق با همان فرمایش مقام معظم رهبری که امسال دانشبنیان و اشتغال آفرین را نامگذاری کردند، گفتوگو و تالار دیدار ایدهها را با ظرفیت کامل در واحد علوم و تحقیقات، ابداع کردیم که در آنجا تعداد زیادی، هر دانشکدهای حالا بعضاً تا ۳۰۰ یا ۲۰۰، دانشکدهها عرضه ایده، فناوری و طرحهای پژوهشی داشتند.
وی افزود: از آنجا که ظرفیت نمایشگاه کم بود، تعدادی را عرضه کردیم و در اینجا به نمایش درآمد ولی ظرفیت علوم تحقیقات خیلی بیشتر از این حرفهاست و ما مطابق با فضایی که در اختیارمان بود این را آوردیم. در تمام دانشکدههایمان وضعیت به همین شکل است. در دانشکده کشاورزی، دانشکده فنی مهندسی و در مهندسی پزشکی. در حال حاضر ایدههایی است که این ایدهها هم قابلیت تبدیل به شرکت شدن را دارد و هم میتواند مشکلات کشور را حل کند و باید در این مسیر بتوانیم گام برداریم.
صباغزاده در رابطه با مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی در حل مسائل کشور با توجه به تأکیدات دکتر طهرانچی، خاطرنشان کرد: دغدغه ما هم سالهاست که دانشبنیان شدن است. به خاطر اینکه اعتقاد داریم درخشش کشور تنها از مسیر دانشبنیان و فناوری میگذرد. این مسیری بسیار ضروری است که درکش در بین اساتید دانشگاه وجود دارد و یک هجمه خیلی زیادی از استقبال بین دانشجویان از طرح پایش وجود دارد.
وی افزود: بعضاً هم طرح میآورند. مثلاً دانشجو یک طرحی میآورد مثلاً برای تصفیه آب یا کنترل ریزگرد یا بحث آب یا بحث نیازهای دیگری که در مخابرات وجود دارد. در حال حاضر این دید و نگرش را مانند یک خیزش خیلی بزرگ میبینم. إنشاءالله محقق هم خواهند کرد. البته شاید بعضاً پاسخگویی ما خیلی کم است. یعنی آن امکانات مالی و منابع را نداریم که حتماً باید خودمان را متصل کنیم به جاهایی که این منابع را دارند که در اختیار اینها قرار دهند تا بتوانند یک محصول خیلی خوب مطابق با نیازهای جامعه، با کیفیت و با طراوت بتوانند عرضه کنند.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/