«کندوی هوشمند» تحولی نو در صنعت پرورش زنبور عسل
نادر جوادیفر در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با طراح کندوی هوشمند زنبور عسل در بخش ایده این رویداد حضور دارد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره کارایی این کندو اظهار کرد: زنبوردار با استفاده از این دستگاه هر لحظه میتواند از وضعیت دما و رطوبت داخل کندو باخبر شده و شرایط زندگی داخل آن را برای زنبورها به حالت ایدهآل نزدیکتر کند.
وی افزود: ساختار کندوهای سنتی موجود، امکان نظارت بر شرایط کندو را بدون بازکردن در کندو غیرممکن میکند؛ اما در این طرح با بهرهگیری از فناوری الکترونیک، امکان پایش پارامترهای تأثیرگذار بر سلامت زنبورها در داخل کندو از قبیل دما، رطوبت، وزن، مقدار شربت در ظرف غذا (شربتخوری) بهصورت آنلاین و با ارسال اطلاعات روی گوشی زنبوردار فراهم میشود. کنترل رطوبت و سیستم تهویه تعبیه شده در کندو باعث میشود بسیاری از شیوع بیماریها ازجمله نوزما که به دلیل رطوبت، زنبورها به آن مبتلا میشوند، جلوگیری شود که این امر به سلامتی زنبورها کمک قابل توجه کرده و به این ترتیب یکی از عوامل از بین برنده کلونی زنبورعسل با کمک این دستگاه مهار خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
تولید ماشینآلات سنگشکن و تأسیسات جانبی
آزمایشگاهی برای خدمت به طرحهای پژوهشی و علمی محققان
محصول گل محمدی دانشگاه آزاد زیر ذرهبین مشتریان خارجی
ایجاد بستری بومی، امن و انعطافپذیر برای تحلیل علمی دادهها
عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول بیان کرد: نمونه داخلی این محصول با قابلیتهایی گفته شده، وجود ندارد، تنها موردی که شرکت داخلی به تولید آن اقدام کرده محصولی با قابلیت کنترل دمای کندوی عسل را دارد. طبق آخرین سرشماری سال ۱۳۹۷ حدود ۸۵ هزار زنبورستان با ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار کلونی زنبور عسل در کشور وجود دارد و بالغ بر ۹۰ هزار تن عسل در کشور تولید میشود که تقریباً همه آنها به شیوه سنتی انجام میشود.
جوادیفر با قدردانی از برگزاری نمایشگاه عصر امید به آنا گفت: این نمایشگاه بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی ایجادشده و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان و گامی مؤثر در تحقق شعار سال است.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه میشود.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/