دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 بهمن 1394 - 15:37

روایت محسن رضایی از نامه به آیت‌الله خامنه‌ای درباره مسائل خوزستان/ دستور رهبر انقلاب به روحانی درباره سه مشکل خوزستان

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولتمردان و نمایندگان مجلس نباید رأی مردم را بگیرند و مردم را فراموش کنند. این رفتار با منطق نظام سازگار نیست. اسلام و مردمی بودن نظام، خدمت به مردم است.
کد خبر : 65512

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس روز پنج‌شنبه پانزدهم بهمن ماه در سالن اجتماعات امام خامنه‌ای اهواز، با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: روز بیست و دوم بهمن عید بزرگی است و یکی از مقاطع عجیب ملت ایران است، مخصوصاً این پیروزی را به اقوام و عشایر خوزستان تبریک می گویم که دینشان را به انقلاب ادا کردند. در مساله نفت، اگر خوزستانی ها به انقلاب کمک نمی کردند، انقلاب به پیش نمی رفت. در آن روزها با اعلامیه حضرت امام، اعتصاب در شرکت نفت حفظ شد و نفتی از ایران صادر نشد و دنیا فهمید شاه توان صادرات نفت را ندارد. این مقطع را خوزستانی ها وارد شدند. گروه منصورون که من و آقای شمخانی در آن فعال بودیم و آیت الله جزایری با کمک مردم، اجازه نداد نفتی از خوزستان به دنیا صادر شود و پیام مردم ما به جهان رسید.


در نامه‌ای که به محضر رهبری معظم انقلاب نوشتم سه خواسته را از زبان شما مطرح کردم که به آلودگی کارون، غبار خوزستان و نمکگیری سد گتوند مربوط بود و ایشان به رئیس‌جمهوری دستور دادند تا این سه معضل را در برنامه ششم توسعه چاره‌اندیشی کنند. البته از دولت متشکریم که در دو سال گذشته دو هزار میلیارد تومان برای آبادی و زه‌کشی اراضی خوزستان هزینه شده است

محسن رضایی افزود: در دوران پیروزی انقلاب، تانک‌ها و چماقدارها آمده بودند تا در چهارشنبه سیاه، مردم را سرکوب کنند. با آقای جهان آرا رفتیم و دیدیم که تانک‌ها به منظور ایجاد رعب روی ماشین‌ها می‌رفتند. برادران عرب ما ایستادند و دو روز بعد راهپیمایی باشکوهی را راه انداختند یا در ابتدای جنگ تحمیلی، رژیم صدام اولین گلوله‌ها را از سوی برادران عرب ما خورد. برادران بختیاری، شوشتری‌ها و دزفولی‌ها صحنه تاریخی‌ای را در کنار هم ساختند و از انقلاب جانانه دفاع کردند. تمام عشایر سی و هفت سال است که پای انقلاب ایستاد‌ه‌اند. اقوام خوزستانی الگوی همه اقوام هستند. در همین دوران دفاع مقدس، من به عنوان فرمانده سپاه و جانشینم که آقای شمخانی بود از دو قوم برادر در خوزستان بودیم و تا الان در کنار هم هستیم. در گذشته مردم ما را جدا کرده بودند و طوایف را علیه هم درگیر کرده بودند و مخالف وحدت بودند. یک ژاندارم گاهی به بالاترین شخصیت های اقوام تحکم می کرد و تحقیرشان می کرد. آن رژیم شیوخ و خوانین را تحقیر می کرد اما نظام ما عزت و وحدت اقوام و طوائف را می خواهد. به این دلیل که این نظام اسلامی و مردمی است.
رضایی همچنین خاطرنشان کرد: دولتمردان و نمایندگان مجلس نباید رای مردم را بگیرند و مردم را فراموش کنند. این رفتار با منطق نظام سازگار نیست. اسلام و مردمی بودن نظام، خدمت به مردم است. این منطق را دنیا و همسایگان ما در منطقه نپذیرفتند. آل سعود صدام را تحریک کرد که مقابل انقلاب بیایستد. کارشکنی کردند و تا الان به کارشکنی هاشان ادامه می دهد. البته حاکمان قدیمشان عاقلتر بودند اما مقام های جدیدشان در پی ویران سازی زیرساخت ها و مظلوم کشی در یمن و بحرین و حامی تروریست ها در سوریه و عراق هستند. از روز اول در منطقه با ما مخالفت هایی را آغاز کردند. دومین واکنش از سوی آمریکایی ها بود که با تحریم و تحریک علیه ایران اقدام کردند تا به خیال خود قحطی در ایران پیش بیاید. آنقدر تحریم ها شدید بود که نمی شد معامله ای به نام ایران انجام شود. ملت ایران ایستاد و نوبت به این دولت رسید و مذاکرات به نتیجه رسید.
وی ادامه داد: عربستان در همین مذاکرات بیش از اسرائیل علیه ما کارشکنی می کرد . ما می خواهیم اسلام و مردم را در کنار هم داشته باشیم. آمریکایی ها می گویند دین نباشد، رهبری و سپاه هم نباشد تا از شما تشکر کنیم! بعضی ها هم در منطقه می گویند مردم را از سیاست دور کنید تا با شما دوست شویم. عربستانی ها از این ناراحتند که چرا مردم در حکومت ایران نقش دارند. آنها شیخ نمر را به خاطر امر به معروف و نهی از منکر، اعدام کردند. در ترکیه هم که وضعیت دموکراتیک‌تری داشت، شرایط را برای منتقدین و نخبگان و استادان دانشگاه تنگ کرده‌اند. داعش هم که آخر دیکتاتوری است. خون مردم را می‌ریزند. خلبان را در قفس آتش می‌زند تا آبروی اسلام برود. اینها می‌خواهند اهداف صهیونیست‌ها را اجرا کنند اما آنها نتیجه‌ای نخواهند گرفت. و پیروزی با جبهه مقاومت است همانطوری که ارتش سوریه دیروز توانست سی هزار نفر را در منطقه نبل و الزهرا بعد از چهار سال آزاد کند.
رضایی در ادامه به نقش مردم خوزستان در انقلاب پرداخت و تصریح کرد: جوانان خورستان از اولین روزهای انقلاب با این انقلاب بودند و همراه خواهند ماند. می خواهم از همین جا عرض کنم: «رهبر عزیز و فرزانه، تا یک خوزستانی جان در بدن داشته باشد، اجازه نخواهیم داد کوچک ترین آسیب به این انقلاب وارد شود.»، ما فرزندان مکتب حضرت زهرا (س) و علی بن ابیطالب هستیم و از اسلام ناب دفاع می‌کنیم. خوزستانی‌ها در دفاع از فرزندان حضرت زهرا(س)، تردید نمی‌کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تجربه تاریخی پشتوانه انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: حضرت امام به این نتیجه رسید که جمهوری اسلامی می تواند کشور را حفظ کند. آن درس‌های تاریخی ما به ما آموخت که فاصله بین حکومت و مردم نباشد. دین و سیاست همراه باشد. درون حاکمیت باید هماهنگی باشد. واین اهداف تنها از طریق جمهوری اسلامی امکان پذیر است .


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به مشکلات استان خوزستان اشاره کرد و گفت: در نامه‌ای که به محضر رهبری معظم انقلاب نوشتم سه خواسته را از زبان شما مطرح کردم که به آلودگی کارون، غبار خوزستان و نمکگیری سد گتوند مربوط بود و ایشان به رئیس‌جمهوری دستور دادند تا این سه معضل را در برنامه ششم توسعه چاره‌اندیشی کنند. البته از دولت متشکریم که در دو سال گذشته دو هزار میلیارد تومان برای آبادی و زه‌کشی اراضی خوزستان هزینه شده است.
استاد دانشگاه امام حسین(ع) در خاتمه یادآور شد: جمهوری اسلامی به ما وحدت و امنیت داده است. در موضوع اقتصاد هم اگر سیاست های کلان رهبری در آن وارد شود، وضعیت درست خواهد شد. امروز در عشایر خوزستانی، جوانان تحصیل کرده فراوانند و اگر این نیروها فعال شوند، این را مطمئن باشید که خوزستان ما در اوج اشتغال و اقتصاد قرار خواهد گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب