10 سوال مهم که باید از کیترینگ مراسم و آشپز عروسی خود بپرسید
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا بعد از پیدا کردن یک مکان رویایی برای برگزاری مراسم عروسیتان، نوبت رسیدگی به سایر جزئیات مانند استخدام یک آشپز عروسی حرفهای و باتجربه فرا میرسد. کیترینگ مراسم عروسی مسئول تهیه و سرو غذا برای مهمانان حاضر در سالن است و همانطور که میدانید یکی از مهمترین ارکان یک مراسم عروسی باشکوه، نحوه پذیرایی از حضار است زیرا غذا و نوشیدنی نقش مهمی در لذت بردن مهمانان حاضر در تالار عروسی یا سالن عقد دارد. به علاوه بخش زیادی از بودجهای که برای مراسمتان در نظر گرفتهاید، صرف همین بخش خواهد شد. بنابراین انتخاب آشپز برای مراسم عروسی نمیتواند یک تصمیم ساده و بی اهمیتی باشد.
اگر شما بهترین تالار یا بهترین محضر عقد با سالن اختصاصی را از نظر زیبایی و دیگر معیارهای خود انتخاب نمایید ولی کیفیت غذای مناسبی اراپه ندهید، قطعا رظایت مهمانان شما تامین نشده و ممکن است کلیه زحمات شما زیر سوال رود.
زمانیکه در حال تحقیق و پرس وجو برای یافتن یک آشپز ماهر و کیترینگ حرفهای هستید باید به خاطر داشته باشید که نه تنها غذای تهیه شده باید خوش عطر و طعم باشد بلکه برای گارنیش و تزئین آن نیز باید وقت و سلیقه کافی صرف شود. البته مدیریت نحوه زمان و نظم در پذیرایی از مهمانان عروسی نیز بر عهده تیم کیترینگ و آشپز عروسی است.
برای کمک به سادهتر کردن فرآیند یک آشپز عروسی مناسب، در ادامه مقاله فهرستی از سوالاتی که باید قبل از امضای قرارداد از تیم کیترینگ و آشپز عروسیتان بپرسید، آورده شده است. اگر در آستانه برگزاری مراسم عروسیتان هستید، خواندن این مقاله میتواند برایتان مفید باشد.
سوالات مهمی که باید قبل از عقد قرارداد از کیترینگ و یا آشپز مراسم عروسی بپرسید:
- آیا آشپز و تیم کیترینگ در تاریخ برگزاری مراستان، وقت خالی داشته و در دسترس هستند؟
اولین سوالی که قبل از توافق باید از آشپز مراسم پرسیده شود، داشتن وقت آزاد در روز مراسم شما است. در واقع لازم اسن مطمئن شوید که در تاریخ مراسم شما، تیم کیترینگ تمام وقت در اختیار شما باشند و با زوج دیگری قرارداد نبسته باشند. به این ترتیب خدماتی که میتوانند به شما ارائه دهند کیفیت بیشتری خواهد داشت و احتمال وجود کم و کاست در نحوه طبخ و سرو غذا به حداقل خواهد رسید.
پیشنهاد ما برای بازدید از : باغ تالارهای چیتگر
- سوابق و رزومه آشپز و تیم کیترینگ منتخب را بررسی کنید.
ارزیابی عملکرد یک آشپز تنها با بررسی رزومه و سوابق و مشاهده میزان رضایت سایر مشتریان امکان پذیر خواهد بود. خوش قولی تیم خدماتدهنده نیز یکی از فاکتورهای مهمی است که نباید از آن غافل شوید. بنابراین از پرسش در مورد سوابق و رزومه آشپز امتناع نکنید. از او بپرسید که تا کنون برای چه تعداد مراسم آشپزی کرده است؟ چه برنامه و نقشهای برای طبخ غذا و نحوه سرو آن در مراسم عروسی شما دارد؟ از آنجایی که خواندن منوی غذا هیچ ایدهای در مورد طعم و نحوه سرو آن به شما نخواهد داد، بهتر است از تیم کیترینگ بخواهید عکس و تصاویر غذاهای پخته شده توسط آشپزشان در مراسمهای گذشته را به شما نشان دهند تا مطمئن شوید که از لحاظ ظاهری با سبک و سلیقه شما همخوانی دارد.
پیشنهاد ما برای بازدید از : عکاسی عروس
- از تیم کیترینگ در مورد نوع خدماتی که برای تهیه و سرو غذا ارائه میدهند، پرس و جو کنید:
فرقی نمیکند که چه نوع غذایی در مراسم عروسیتان سرو میشود. چه منوی منتخب شما غذای سنتی باشد و چه غذاهای فرنگی، سرویس و خدماتی که ارائه میشود باید با حال و هوا و سبک و سیاق مراسمتان هماهنگ باشد و انتظارات شما را برآورده کند.
- آیا تیم کیترینگ عروسی به جز تهیه و سرو غذا، سایر خدمات نظیر تهیه ظروف و میز و صندلی را نیز بر عهده میگیرد؟
علاوه بر طبخ و سرو غذا، پذیرایی از مهمانان عروسی بدون اجاره سایر لوازم شامل میز، صندلی، رومیزی، دکوراسیون میز، ظروف سرو و ... امکانپذیر نیست. در برخی مواقع تالار یا باغ تالار وظیفه تهیه این لوازم را برعهده میگیرد اما گاهاً دیده شده است که تالارها هیچ مسئولیتی در این قبال نمیپذیرند. در چنین شرایطی تیم تشریفات و یا تیم کیترینگ مراسم باید بتوانند اقلام فوق را تهیه کنند. بنابراین بهتر است قبل از عقد قرارداد با آشپز مراسمتان، موضوعات این چنینی را مطرح کنید.
- در مورد بسته پیشنهادی و خدماتی که در آن گنجانده شده است و همینطور هزینههای اضافی با آشپز مراسم صحبت کنید.
در هنگام گفتگو و مذاکره با آشپز مراسم عروسی، شفافیت طرفین بسیار حائز اهمیت است. ممکن است گاهی اوقات در بستههای خدماتی تیمهای کیترینگ مراسم، گزینههایی وجود داشته باشد که از قبل با شما هماهنگ نشده و مستلزم پرداخت هزینههای اضافی است. بنابراین بهتر است پیش از بستن قرارداد با آشپز عروسی، جزئیات آن را با دقت بخوانید و سوالات احتمالی پیشآمده را از او بپرسید. بهعنوان مثال ممکن است در منوی پیشنهادی آنها آپشنهایی مانند پیشغذا، نوشیدنیهای خاص و خدمات دیگری وجود داشته باشد که شما بودجهای برای دریافت خدمات این چنینی در نظر نگرفته باشید. بنابراین حتماً باید در اینباره به طور شفاف گفتگو و مذاکره کنید.
- از آشپز در مورد امکان تست طعم غذا قبل از مراسم پرس و جو کنید:
اگر بتوانید دستپخت آشپز عروسیتان را قبل از مراسم بچشید، با خیال راحتتری میتوانید با او همکاری کنید. از این رو چشیدن طعم غذا میتواند بسیار کمککننده و تاثیرگذار باشد. با این کار میتوانید از حجم هر پرس، تزئین غذا و ... نیز مطلع شوید. حتماً مطمئن شوید که آیا طعم غذایی که قرار است در مراسمتان سرو شود مشابه غذایی است که تست کردهاید یا خیر. البته ممکن است امکان تست کردن طعم غذا با هزینه اضافی همراه باشد، بنابراین قبل از تست حتماً در مورد هزینه آن با تیم کیترینگ صحبت کنید.
- سوالات خود در مورد تعداد کارکنان و پرسنل خدماتی تیم آشپزی و سرو غذا در تالار را بپرسید:
کارکنان و پرسنل تیم کیترینگ عروسی بخش نقش مهمی در کیفیت پذیرایی از مهمانان برعهده دارند؛ زیرا در تمام طول مراسم باید پاسخگوی نیازهای مهمانان و حاضرین در تالار عروسی باشند. سوالات مهمی که باید در اینباره بپرسید شامل این موارد است: آیا پرسنل تیم آشپزی و سرو غذا به درستی آموزش دیده اند و تجربه کافی در این زمینه دارند؟ طرح، رنگ و مدل لباس فرم کارکنان حاضر در تالار جهت پذیرایی از مهمانان چگونه است؟ چه تعداد پرستل جهت پذیرایی در سالن حضور دارند و چه تعداد در آشپزخانه خواهند بود؟ همانطور که میدانید هر چه تعداد پرسنل بیشتر باشد پاسخگویی به نیاز مهمانها نیز بهتر انجام خواهد شد.
- نحوه سرو غذا در روز برگزاری مراسم عروسی چگونه است؟
بسته به تیم کیترینگ استخدامی، ممکن است آشپز عروسی غذا را در محل برگزاری مراسم یعنی آشپزخانه تالار یا باغ تالار آماده کند و یا ممکن است غذا در محل دیگری تهیه و سپس به سالن عروسی جهت سرو منتقل شود. در صورتی که آشپز تصمیم دارد غذا را در محل تالار بپزد، نیاز است از قبل با مدیر تالار هماهنگ کنید تا امکانات لازم مانند آب، اجاق گاز، وسایل بهداشتی و ... را برای آشپزی فراهم کند. بنابراین حتماً در طول مصاحبه با آشپز عروسی به این موضوع بپردازید.
- آیا منوی غذایی ثابت است و یا امکان سفارش منوی اختصاصی وجود دارد؟
ممکن است شما و همسرتان ایده و چشمانداز خاصی در مورد شام عروسیتان در ذهن داشته باشید، در این صورت حتماً باید آن را با آشپز مراسمتان در میان بگذارید. اکثر تیمهای کیترینگ مراسم عروسی قابلیت تغییر در منو بر اساس سبک و سلیقه عروس و داماد را دارند. به عنوان مثال امکان ارائه منوی سلف سرویس، غذای ویژه کودکان، طبخ غذای سفارشی خارج از منو و یا انتخاب غذا بر اساس ذائقه مهمانان از جمله خدماتی است که برخی از آشپزها به مشتریانشان ارائه میدهند.
- آیا تیم آشپزی یا کیترینگ مجوز فعالیت و بیمه دارند؟
اگرچه پرداختن به جنبههای قانونی مراسم عروسی بخش جذابی نیست، اما باید به آن بپردازید و از بررسی مفاد قانونی غافل نشوید. از کیترینگ یا آشپز عروسی بپرسید که آیا مجوز قانونی برای کار و بیمه دارد یا خیر. با این کار در صورت هر گونه حادثه غیرمنتظرهای هیچ گونه مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.
علاوه بر سوالات مطرح شده در بالا، بهتر است در مورد برخی موارد جزئیتر نیز اطلاعات لازم را از تیم کیترینگ و آشپزی عروسیتان جویا شوید. به عنوان مثال:
- محبوبترین غذای منوی تیم کیترینگ چیست؟
- آیا هزینه دریافت شده با افزایش یا کاهش تعداد مهمانان تغییر خواهد کرد؟
- چه زمانی باید تیم آشپزی را از انتخاب نهایی منو مطلع کنید؟
- چه زمانی باید تعداد نهایی مهمانها را به تیم کیترینگ اعلام کنید؟
- مواد اولیه غذایی را از کجا تهیه میکنند و کیفیت و محل نگهداری آن چگونه است؟
- مقدار غذای سرو شده برای هر نفر چقدر است؟
- با باقی مانده غذاها چکار میکنند؟ آیا غذای اضافی به صاحب مراسم تحویل داده میشود یا خیر؟
- آیا تیم کیترینگ عروسی سفارش کیک عروسی را قبول میکنند یا خیر؟
- در صورتیکه امکان تهیه کیک توسط تیم کیترینگ وجود ندارد، آیا مسئولیت برش و سرو آن را برعهده میگیرد؟
- آیا امکان انتخاب مدل میز و صندلی پذیرایی و رنگ رومیزی و سایر تزئینات میز وجود دارد؟
- قوانین کنسلی تیم کیترینگ چگونه است؟
- نحوه پرداخت هزینه تیم آشپزی به چه صورت است؟ آیا هزینه به طور کامل باید پرداخت شود یا امکان پیش پرداخت و قسط بندی وجود دارد؟
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/