آشنایی با مراحل تولید محصولات مختلف ایرانی در «صفر تا صد»
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزازری آنا از روابط عمومی شبکه مستند، فصل دوم «صفر تا صد» به تهیهکنندگی و کارگردانی مسعود سلطانیارج تولید جدید شبکه مستند در ۱۳ قسمت تماشاگر را با مراحل تولید محصولات مختلف ایرانی آشنا میکند.
سلطانیارج درباره این مجموعه مستند کوتاه گفت: «صفر تا صد» آنچنان که از اسمش پیداست مراحل تولید یک محصول ایرانی را از آغاز تا پایان نشان میدهد و در فصل دوم مراحل تولید آیینه و میز دکوری، بیسکوییت، درب و پنجره دوجداره، جعبه کتاب، دستمال کاغذی، سوسیس و کالباس، شکلات، شیرآلات، صندلی اداری، قابلمه روحی، لیوان سرامیکی، ماهیتابه نچسب و ماءالشعیر را به تصویر کشیدیم.
وی افزود: این مجموعه ۲۶ قسمتی در دو فصل تولید شد و بازیگر آن صالح بهشتی است، میثم رازفر هم بهعنوان گوینده متن «صفر تا صد» را همراهی کرده است. مراحل تولید فصل جدید «صفر تا صد» تمام شده و به احتمال زیاد پس از ماه مبارک رمضان در جدول پخش شبکه مستند قرار می گیرد.
مسعود سلطانی ارج تهیهکنندگی و کارگردانی این مجموعه مستند کوتاه را بر عهده دارد و از دیگر عوامل آن میتوان به تصویربردار: علی زاهدی، راوی: میثم رازفر اشاره کرد.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/